Emzik

86 görüntüleme
Sibel

Sibel

29 Haziran 2026 20:53
bebeğim 2.5 aylık. Doğduğundan beri philips avent emzik alıyordu. Birden emziği tutmamaya başladı. Bu durumu yaşayan ya da önerisi olan var mı
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
29 Haziran 2026 21:08
Birakti oğlum dahada ne emzik nede biberon almadı.
E

Ebru

29 Haziran 2026 21:12
Benim kızım da emzik tutuyordu doğduğundan beri 4. Ay atağında memeye düştü uykuya memeyle geçmeye başladı emziği istemedi şu an 7 aylık oldu hala emziği almıyor atıyor arada dişini kaşımak için alıyor
Sibel

Sibel

29 Haziran 2026 22:09
Ayşe Şahin
Birakti oğlum dahada ne emzik nede biberon almadı.
Farklı bir emzik denediniz mi
Sibel

Sibel

29 Haziran 2026 22:10
Ebru
Benim kızım da emzik tutuyordu doğduğundan beri 4. Ay atağında memeye düştü uykuya memeyle geçmeye başladı emziği istemedi şu an 7 aylık oldu hala emziği almıyor atıyor arada dişini kaşımak için alıyor
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
29 Haziran 2026 22:16
Sibel
4-5 tane emzik 3 tane farklı biberon ucu var ama almadı. Ağzına verdikçe sinirleniyor sanki atıyor meme dışında istemedi. Şimdi ara ara oynamak dış kaşımak için kullanıyor. Sizin zamanlarda bıraktı 13.5 aylık hala aynı almıyor
Sibel

Sibel

29 Haziran 2026 22:21
Ayşe Şahin
4-5 tane emzik 3 tane farklı biberon ucu var ama almadı. Ağzına verdikçe sinirleniyor sanki atıyor meme dışında istemedi. Şimdi ara ara oynamak dış kaşımak için kullanıyor. Sizin zamanlarda bıraktı 13.5 aylık hala aynı almıyor
Anladım, zor bir şey, kolay gelsin
E

Ebru

30 Haziran 2026 03:23
Sibel
Philips avent kullanıyorduk tutmayınca weebaby deneyeyim dedim bir iki aldı onu da tutmadı
D

Derya A. ..

1 Temmuz 2026 12:32
Almıyorsa vermeyin benimde almadı zorlamadim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir