Emzik
86 görüntüleme

Yeter A.
5 Mayıs 2026 02:55
Bebegim uc rengı sarı,ucu yuvarlak kauçuk emzik ten kullanıyor. 2 tane minik dişi var . Diş damak bozulur diye endişeliyim acıkcası. Philips avent denedim tutmadı. Ama safece gün içinde bir iki mere verdim. Tutmayınca bıraktm emzşklerı arkadaşıma verdim. Suan aynı kauçuk emzok kullanıyor . Tekrar denesem mi damaklı tutsun dıye . Dışarı cıkınca kullanıyor emzıgı,uykuya geçişte uyurken atıyor. Ama mesela bazen diş cıakrma dönemşmde rahatlamak için bı tık fazla alıyor uykuda ,oda uyuyunca caltryrum . Farklı wmzık nasıl tutturabılıırm. Safece uykuda ,dısarda kullanması damaksız emzok olması bozar mı diş yapısını. @Ai Asistan

Yeter A.
5 Mayıs 2026 23:29
Cevap veır misin yapay zeka

Elif T.
5 Mayıs 2026 23:40
Yapay zekadan cevap alabilmek için premium üye olmak gerekiyor ya da konuya 24 saat boyunca cevap gelmemesi gerekiyor. Emzik için çevrem de 12-13 yaşına kadar emzik emen tanıdıklarım vardı dişlerinde doğal olarak yamulmalar oldu fakat en geç 2 yaşinda tamamen bırakılması gerektiğini okumuştum ama ideali 12-18 diye biliyorum bu sürelerden sonra sanırım damak ve dişte şekil bozukluğu yapmaya başlıyor

Yeter A.
5 Mayıs 2026 23:44
Yapay zekadan cevap alabilmek için premium üye olmak gerekiyor ya da konuya 24 saat boyunca cevap gelmemesi gerekiyor. Emzik için çevrem de 12-13 yaşına kadar emzik emen tanıdıklarım vardı dişlerinde doğal olarak yamulmalar oldu fakat en geç 2 yaşinda tamamen bırakılması gerektiğini okumuştum ama ideali 12-18 diye biliyorum bu sürelerden sonra sanırım damak ve dişte şekil bozukluğu yapmaya başlıyor

Elif T.
5 Mayıs 2026 23:45
Evet hiç yazmayınca yoklayayım dedim 24 saat olmadı sanrm belkı yazar. Emzk konusunda teşekkür ederım. En azından damaklı olanlardan kabul ettirsem suan 8 aylık 1 bucuk yasında falan bıraktrıırm

Yeter A.
5 Mayıs 2026 23:47
Kac aylık pekı kullanıyormu hala yoksa bıraktınız mı
Yükleniyor...