Emzik

86 görüntüleme
Yeter A.

Yeter A.

5 Mayıs 2026 02:55
Bebegim uc rengı sarı,ucu yuvarlak kauçuk emzik ten kullanıyor. 2 tane minik dişi var . Diş damak bozulur diye endişeliyim acıkcası. Philips avent denedim tutmadı. Ama safece gün içinde bir iki mere verdim. Tutmayınca bıraktm emzşklerı arkadaşıma verdim. Suan aynı kauçuk emzok kullanıyor . Tekrar denesem mi damaklı tutsun dıye . Dışarı cıkınca kullanıyor emzıgı,uykuya geçişte uyurken atıyor. Ama mesela bazen diş cıakrma dönemşmde rahatlamak için bı tık fazla alıyor uykuda ,oda uyuyunca caltryrum . Farklı wmzık nasıl tutturabılıırm. Safece uykuda ,dısarda kullanması damaksız emzok olması bozar mı diş yapısını. @Ai Asistan
Yeter A.

Yeter A.

5 Mayıs 2026 23:29
Cevap veır misin yapay zeka 
Elif T.

Elif T.

5 Mayıs 2026 23:40
Yapay zekadan cevap alabilmek için premium üye olmak gerekiyor ya da konuya 24 saat boyunca cevap gelmemesi gerekiyor. Emzik için çevrem de 12-13 yaşına kadar emzik emen tanıdıklarım vardı dişlerinde doğal olarak yamulmalar oldu fakat en geç 2 yaşinda tamamen bırakılması gerektiğini okumuştum ama ideali 12-18 diye biliyorum bu sürelerden sonra sanırım damak ve dişte şekil bozukluğu yapmaya başlıyor
Yeter A.

Yeter A.

5 Mayıs 2026 23:44
Elif Tuğçe
Yapay zekadan cevap alabilmek için premium üye olmak gerekiyor ya da konuya 24 saat boyunca cevap gelmemesi gerekiyor. Emzik için çevrem de 12-13 yaşına kadar emzik emen tanıdıklarım vardı dişlerinde doğal olarak yamulmalar oldu fakat en geç 2 yaşinda tamamen bırakılması gerektiğini okumuştum ama ideali 12-18 diye biliyorum bu sürelerden sonra sanırım damak ve dişte şekil bozukluğu yapmaya başlıyor
Evet hiç yazmayınca yoklayayım dedim 24 saat olmadı sanrm belkı yazar. Emzk konusunda teşekkür ederım. En azından damaklı olanlardan kabul ettirsem suan 8 aylık 1 bucuk yasında falan bıraktrıırm
Elif T.

Elif T.

5 Mayıs 2026 23:45
Yeter Akan
Evet hiç yazmayınca yoklayayım dedim 24 saat olmadı sanrm belkı yazar. Emzk konusunda teşekkür ederım. En azından damaklı olanlardan kabul ettirsem suan 8 aylık 1 bucuk yasında falan bıraktrıırm
Benim bebeğim de damaksız kullanıyor Philips avent ve ne yaptıysam damaklı emziği kabul etmedi
Yeter A.

Yeter A.

5 Mayıs 2026 23:47
Kac aylık pekı kullanıyormu hala yoksa bıraktınız mı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir