Emzik

44 görüntüleme
N

Nur T.

12 Ağustos 2025 15:08
Bebeğim 4 ay 15 günlük. Şimdiye kadar emzik vermedim rahat bir bebekti. Sadece uykuya geçişleri zor olurdu ona da neredeyse desteksiz uykuya geçmeye başlamıştı ki dördüncü ay atağına yakalandı. Yaklaşık üç haftadır inanılmaz huysuz sürekli ağlıyor kucak istiyor ama kucakta da durmuyor uykuya sadece battaniyede sallayarak geçiyor ve uykuları çok kısa. İşe de başladım ve çok yoruluyorum o da yoruluyor. Emzik verdim kabul etti ve bayağı sevdi. Ama bu saatten sonra emzik kullanmak doğru olur mu meme reddi yaşar mıyım. Ne zamanlar kullanmalıyım bilmiyorum. Böyle bir deneyimi olan ya da bilgisi olan birileri yardımcı olabilir mi?
S

Selin E.

12 Ağustos 2025 15:22
Emziği genelde ilk bir ay memeyi tutmayı öğrenene kadar tavsiye etmiyorlar siz zaten geç başlamışsınız. Emzik hayat kurtarıyor. Genelde uyku vaktinde veriyorum ben, huzursuz veya mızmızsa da alıyor gün içinde pek vermiyorum ama etrafta memeee memeee diye de geziyor.
Hanife A. .

Hanife A. ..

12 Ağustos 2025 15:35
Ben ikinci aydan sonra vermek istedim ama kabul etmedi bir türlü. Çeşitli emziklerde denedim 🥲 su an onun için emzik ben oldum 😁
N

Nur T.

12 Ağustos 2025 16:15
İnanın ona bile razıyım bebeğim huysuzken memeyi asla kabul etmiyor çok aç olsa bile. Şuan battaniyeyle sallayıp sakinleştirdikten sonra anca meme verebiliyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir