Emziği Nasıl Bıraktırabilirim?

86 görüntüleme
S

Seher T.

24 Haziran 2025 19:50
Merhabalar kızım 19 aylık ve uykuya geçiş sürecinde ve nadiren uyku arasında emzik istiyor mutlaka.Onu ağlatmadan kendimi de bunaltmadan nasıl bu süreci kolay şekilde atlatabiliriz.Bu konuyla ilgili cevaplanmış bir soru göremedim yardımcı olursanız benim gibi merak eden birsürü ebeveyn de faydalanacaktır.Teşekkürler 🙏
M

Melike K.

24 Haziran 2025 19:55
Benim bebeğim emziği dişiyle parçalamıştı. 25 aylıktı. Artık parçaladığın için emziğini ememezsin dene bi dedik. Ememedi. hadi onu çöpe atalım dedik. Bir iki gün arandı ama üçüncü gün tamamdı. Kaldı ki emziğe çok düşkündü
S

Seher T.

24 Haziran 2025 23:10
Teşekkür ederim yanıtınız için ama ben iki yaşı geçmeden bıraktırmak ve gece aranmasını tamamen uzaklaştırmak istiyorum biran önce.
Esra D.

Esra D.

25 Haziran 2025 14:40
Merhalar kızım 20 aylık bizde dün akşam ve bgn öğle uykusunu emziksiz yaptık. Arandı yatakta döndü durdu emziğine bakındı ama hep emzik bitti artık büyüdün emziğe ihtiyacın yok ben burdayım vs diye fısıldadm, uyku arkadaşını kucağına verdm. Normalde 10 dkda uykuya dalan kızım akşam 45 dk, bgn öğlende 1 saatte anca uykuya geçti. İlk 3-4 gün zorlar sonra alışır diyor herkes. Bekliyoruz bakalm nasıl geçecek süreç. Sizede kolaylıklar diliyorum.
S

Seher T.

25 Haziran 2025 14:41
Çok teşekkürler sizlere de kolaylık diliyorum Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat versin 💕
Esra D.

Esra D.

25 Haziran 2025 14:43
Ama sanırım bu süreçte hem o ağlayacak hemde siz bunalacaksınız ne yazk ki :( çalışan anneyim bende bgn annem çok zorlanmış düşündükçe içerledm btn gün. Hatta akşam uykuya geçerkeen uyku arkadaşının kolunu bacağını emzik gibi ağzına sokmaya emmeye çalıştı gözümden yaş geldi :( umarım kolaylıkla geçer hem benm için hemde sizin için
S

Seher T.

25 Haziran 2025 14:44
Yani aslında ben 2 yaşını geçse daha mı kolay olur diye düşünmüyor da değilim emziği kesip vermek daha mantıklı gibi ama bilemiyorum.Amin İnşallah kısa zamanda atlatırız.🥰🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir