Emziği Bırakmak İstiyorum Yardımcı Olur Musunuz

165 görüntüleme
G

Gülçin S.

31 Ağustos 2026 09:57
Oğlum 17 aylık. Uykusu geldiğinde sürekli meme diye sayıklıyor. Biberonu bıraktım ama emziği bırakamıyorum. Uykusundan uyanıp emzik arıyor. Nasıl bıraktıracağım acaba yardımcı olur musunuz ?
Ebru G. .

Ebru G. ..

31 Ağustos 2026 10:54
Emziğin ucunu kesin hemen vazgeçiyor
L

Leyla A.

31 Ağustos 2026 12:01
Emzik vermeden uyutmaya başlayın ilk bir hafta çok zor olacak ama sonra alışıyorlar
Tay

Tay

31 Ağustos 2026 12:27
Emziği az bırsey kestim öyle de emdi benimki sonra birgün ben buna şurup verdim di öyle hemen ağzına memeyi aldı o parlat yerde şurup kalmıştı bende yıkamadım çünkü acı olcak bır sure sonra tekrar ağzına aldı ve olan oldu bir daha ağzına sürmedi tizkindi mi acı mı geldi anladım sonra aradı evet ama hep aynı meme yi verdiğimde istemedi
Z

Zeynep Ç.

31 Ağustos 2026 12:37
Canım önceleri emzikle uyutup gece emzik için uyanmasını azalt yani mesela saat 2 den sonra verme pispis la sonra 12 den sonra derken 8 den sonra verme sadece uykuya dalarken ver dalınca al birkaç hafta öyle uyut sonra temelli sakla ve artık ona ihtiyacıb yok annecim ben varım de birden yada güvenli bağlanmayı keserek azaltma böylece çok rahat biracaktir ona zaman ver kendine de zaman ver bı anda kimse alışkanlığını bırakamaz sevgiler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir