Emsede Kusuyor Mama İcsede

151 görüntüleme
S

Sevda S.

14 Haziran 2026 22:09
3 aylık bebeğim var sürekli kusuyor fışkırır tarzda ama sürekli beslendıkten 1 saat sonra süt kusuyor 2 saate doğru kesik kesik kusuyor 3 saatte dogru şefaf su kusuyor neden olur lütfen cevap verin
N

Nur ..

14 Haziran 2026 22:29
Bebeğinizde gürültülü kaka , memede boğulma gibi durumlar da var mı acaba ?
Buse Ç.

Buse Ç.

14 Haziran 2026 22:56
Sevda hanım, panik yok. :) bebeğiniz güzel kilo alıyorsa yani kendi persentiline uygun gidiyorsa asla panik olmayın. Benim oğlum tam da oda 3. Ayında bir kusmaya başladı ki... Yarınlar yok gibi, yarım saatte bir kusuyordu ben sinirden ağlıyordum bir şey oluyor diye bir bir buçuk ay sürdü. Kilo alımı çok güzeldi, kendi de kusarken hiç rahatsız olmuyordu. Geçiyor yani gecmeyecek gibi gelse de. Doktora götürdüm tüm tahlilleri istedi mide ultrasonu bile cektirdik hiç gerek yokmuş. Şeffaf olduğu zaman midesi boş oluyor bu arada. Kusa kusa kalmıyor içinde haliyle bir şey. Panik yokk yasasin kusmuklu tişörtler :)) geçecek hepsi..
N

Nazlıcan

Premium Üye
14 Haziran 2026 23:21
Benim de bebeğim 20 günlükten 4 aya kadar bu şekilde kustu, bazen miktarına o kadar şaşırıyorduk ki nasıl olabilir diyorduk. Kilo alımı ve fiziksel gelişimi yerinde olduğu için dert etmedi hiç.. Geçmiş olsunn
Melek M.

Melek M.

15 Haziran 2026 00:27
Kızım da 3-6 ay arası hep kustu kusmadık yer bırakmadı sonrasında düzeldi. Doktorlara söylediğimde kilo alımı güzel sorun yok deyip gönderdi
S

Sevda S.

15 Haziran 2026 02:10
Nur 🌸
Bebeğinizde gürültülü kaka , memede boğulma gibi durumlar da var mı acaba ?
Evet var
N

Nur ..

15 Haziran 2026 05:25
Sevda Sevim
Evet var
Hiperlaktasyonunuz var muhtemelen bebeğim 9.5 aylık doğdu doğalı bu şekilde ek gıdaya başladıktan sonra azaldı sadece ama hala bitmiş değil 1 yaşına kadar azalarak bitecekmiş. Ama ben 5 aylıkken öğrendim Osman hoca artık yapacak bişeyin olmadığını ilk 3 ayda halletmiş olmam gerektiğini söyledi sizinki daha küçükmüş hiperlaktasonunuzu rahatlatırsanız kusmaları da rahatlayacaktır
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir