Emmiyor

58 görüntüleme
H

Hilal S. ..

22 Kasım 2025 08:15
Bebegim 2 ay 4 günlük emzirmede sıkınti yaşıyorum emmek istemiyor napabilirim
İlsu O. K.

İlsu O. K.

22 Kasım 2025 08:26
@Tuğba Kavala Tabağ 🙏🏻
Tuğba K. T.

Tuğba K. T.

Emzirme Danışmanı

22 Kasım 2025 08:41
merhaba
Emzik veya biberon kullanımınız varsa bırakmanızı tavsiye ederim eğer mama takviyeli bir beslenme şekliniz varsa kaşık biberon , parmak EDS (profilimde kullanım şekilleriile ilgili eğitim videoları var @atakumemzimedanismani). gibi bir geçici yönteme geçebilirsiniz. Atak haftasında olabilirsiniz bebeğiniz büyüyor gelişiyor farkındalığı artıyor emme tatmini sadece memede yaşaması için emzik biberon gibi farklı materyallerde olan memeye benzemeyen araçlar kullanmayın bunlar meme başı şaşkınlığı yaşamasına sebep oluyor ayrıca takviyeli beslenme de akış memeye benzemediği için seri bir akış olduğu için bebek kolay olanı tercih ediyor. Meme reddi ile mücadelede en önemli adımlardan birisi takviyeyi verirken akışı memeye benzetebilmek ve emzik biberon gibi araçları bırakmak. Bebeği memeye döndürmek için bebeğin koregülasyonunu sağlayabileceği bir ortam oluşturmakta faydalı olacaktır. Bunun için emzirme odaklı olmayan tentene temaslar yapabilirsiniz beslenme kaygısı duymadan bebeğin yarı aç yarı tok olduğu zamanlarda loş sakin sadece size odaklanbildiği bir ortamda emzirme kaygısı gütmeden tentene temas yapabilirsiniz faydalı olacaktır
H

Hilal S. ..

22 Kasım 2025 08:43
Biberon vermiyorum emzik de kullanmıyoruz
Tuğba K. T.

Tuğba K. T.

Emzirme Danışmanı

22 Kasım 2025 08:45
Mama takviyeli bir besleneme varsa takviyeleri bitirmek ve sürdürülebilir bir emzirme süreci için bireysel plan oluşturarak süreçte sizi destekliyorum.Dilerseniz süt arttırma programı yapabiliriz 0531 858 94 55 whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz ,sevgiler.
Tuğba K. T.

Tuğba K. T.

Emzirme Danışmanı

22 Kasım 2025 08:46
ne kadar süredir emmiyor ?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir