Emmiyor

100 görüntüleme
G

Gülşah T.

16 Kasım 2025 18:06
Merhaba bebeğim 5 ay 20 günlük sadece anne sütüyle besleniyor bugün dışardaydık bulduğum fırsatte emzirmeye çalıştım emmesinin üzerinden 3-4 saat geçmesine rağmen bebeğim bugün çok az emdi memede çok isteksiz doyduğunu düşünmüyorum keyfi yerinde huzursuzluk yok çişini de yapıyor ama içim rahat değil mama vermeli miyim? Buzlukta sütüm de var ama hemen çözülmeyeceği için mama vermeyi düşündüm. Bir haftadır falan öksürüyor burnu tıkalı sürekli açıyorum normalde de çok meme düşkünü değil ama bugün çok çok az emdi
G

Gökçin N.

16 Kasım 2025 18:10
Bebeğiniz aç olsaydı bence belli ederdi ama içiniz rahat etsin,mama teklif edin,toksa içmez zaten.
G

Gülşah T.

16 Kasım 2025 18:20
@Gökçin Noyan teşekkür ederim deneyeceğin elini emiyor aslında o yüzden için rahat değil
M

Melike M.

16 Kasım 2025 19:11
El emme davranışı açlıktan olmaz ama her zaman.Siz arkadaşın dediği gibi mamayı teklif edin eğer açsa içer zaten.Burnu tıkalıysa yada akıyorsa rahat edemediği için memeden uzaklaşmış olabilir endişelenmeyin acıkımca emecektir bence.
C

Cennet T.

16 Kasım 2025 19:52
Mama teklif edincede meme reddi oluşacak bu seferde bu aylarda dış dünyaya daha çok açık oldukları için etraf dikkatini çekiyordur belki de daha sessiz sakin etrafında dikkatini çekecek bi şeylerin olmadığı bi ortamda emzirmeyi deneyin emzirirken sakin müzikler veya sevdiği şarkıları söyleyerek emzirin belki işe yarar
H

Hümeyra T.

16 Kasım 2025 20:13
Biberona alıştırmayın bence de o zaman ret olma ihtimali daha yüksek, aç olsa mutlaka yer çişli bez kontrolü yapın (5 ideal diyorlar) 12.haftada bebeğim reddetmeye basladı farklı pozisyonlarda (önemki) ve sakin ortamda onu da sakinleştirerek oyun gibi ağzına memeyi vurup bum bum yaptım sakinliyor emiypr. Ayakta pışlayarak emzirdim. Şırıngadan dahi anne sütü almadı tükürdü aç olamsına rağmen

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir