Emmiyor
89 görüntüleme
E
Emine T.
13 Kasım 2025 14:44
Merhabalar bebeğim6 aylık emziriyorum az emip bırakıyor doymuyor diye mama veriyorum bir öğünde alması gereken 160 180 cc yken bebeğim asla içmiyor 90 cc anca içiyor emmiyor da ek gıdaya geçtik onuda azıcık yiyip bırakıyor ama karnından guruldama sesleri geliyor ona rağmen asla ne emzirebiliyorum ne bişey yedirebiliyorum nedendir acaba şaştım kaldım
B
Büşra K. ..
13 Kasım 2025 15:05
Merhaba emdikten sonra alması gereken mama miktarından az alıyor demek ki doyuyor bebiş daha 6 aylık yeni geçmiş ek gıdaya siz şu an yemek değil tadım aşamasındasınız az yemesi ya da hiç yememesi gayet normal yani bebeğiniz doyuyordur bence siz annelik iç güdüsüyle aç kalacak diye endişeleniyorsunuz ama inanın aç bebek ortalığı yıkar😊
B
Büşra K. ..
13 Kasım 2025 15:07
160 cc mamadan 90 içiyorsa kalan 70 cc'yi sizin sütünüzle tamamlıyor demek ki
E
Emine T.
13 Kasım 2025 15:08
Emdikten sonra vermiyorum mamayı yani emmezse hiç o zaman veriyorum omu da kabul etmiyor emme süresi de 3 4 dk falan
E
Emine T.
13 Kasım 2025 15:11
Bende öyle düşünüyorum aç bebek durmaz ağlar durur benim bebek aktif baya hiç durmadan hareket halınde ama çok üzülüyorum mesela 13.00 da emdi 17.00 da hala istemiyor süreleri çok uzun
P
Pınar Z.
13 Kasım 2025 15:31
Emine hanım kelimesi kelimesine cümlesine kadar aynısını yaşıyoruz. Şimdi bu konuyu sormaya geldim baktım siz yazmışsınız. Benimde bebeğim 6 aylıktan 6 gün eksik. Birebir aynısını yaşıyoruz. Bu durumu sorduk biz. Diş çıkarma döneminde meme reddi olabiliyormuş. Birde biberona alışınca da memeyi istememe durumları varmış. Zorluyorum vermeye çalışıyorum sütüm bile çekildi. Ek gıda da çok yiyemiyor zaten çünkü tadım daha. 7-8 aylarda ölçü zaten çoğalacak düzelecek.
E
Emine T.
13 Kasım 2025 15:36
İnşallah Pınar hanım acaba acıktığını bilmiyor mu diye bile düşünüyorum asla acıktığında meme biberon istemiyor sizin çiş sayınız ne kadar acaba
A
Asiman Y.
13 Kasım 2025 15:38
Merhaba bende böyleydim şuan bebeğim 5 ay 17 günlük 4 ayına kadar sağarak verdim hep cclere takılıyordum ama takılmayın gerçekten doyuyor ona yetşyo demekki bende zorluyordum itiyodu kusuyomul gibi yapıyordu zamana bırakın biraz inananın o istediği kadar içince daha güzel oluyo şimdi çok şükür meme tutuyo ama 3-4 dakika o da yetiyo ona
A
Asiman Y.
13 Kasım 2025 15:39
Yani 160 içemiyosa bir sonraki öğünde fazla içer bizlerde öyleyiz sonuçta her zaman iştahımız aynı olmuyo birhaftaiyi bir hafta kötü o da bunun gibi öyle düşünün ve diş çıkarma dönemini de göze alırsam gayet normal
E
Emine T.
13 Kasım 2025 15:39
Akışına bırakınca aslında herşey daha güzel oluyor da işte annelik iç güdüsü acabalara takılıyoruz hep
B
Büşra K. ..
13 Kasım 2025 16:48
Bebişler 6 aylık ya çene kasları gelişmiştir 3-4 dakikada doyması normal bir durum 13:00'da emmiş saat 17:00 oldu hâlâ emmedi süreleri uzun diyorsunuz tamamen annelik iç güdüsü 4 saat olmuş inanın aç bebek kıyameti kopartır yenidoğan dönemini hatırlayın acıkınca nasıl bağırdığını çok dert ediyorsanz doktorunuza danışın bence