Emmeye Tekrar Devam Eder mi

70 görüntüleme
M

Merve G. ..

8 Temmuz 2025 12:26
Bebeğim dört ay boyunca anne sütü aldı bir anda bıraktı emmeyi mama + anne sütü devam ettim şuan 6 aylık sütüm var ama hiçbir şekilde emmiyor memeyi görünce ağlıyor ne yapabilirim süt sagimi hiç yapmadım yapsam sütüm artar mı yada bebek için uzun vadeli anne sütü elde edebilir miyim yoksa tekrardan emmeye alistirabilirmiyim
M

Merve Ş. ..

8 Temmuz 2025 13:04
Merhaba Merve hanım.. memeyi görünce ağlamasının sebebi atak dönemi olduğunu düşünüyorum veya da yediğiniz birşey anne sütünu etkileyip tadında bı değişiklik yapmış olabilir tabi bunlar benim fikrim..farklı pozisyonlarda emzirmeyi deneyin ayakta veya beraber duş aldıktan sonra duşta ten tene temas şeklinde olabilir..sağım yapıp sütünüzu arttırabilirsiniz meme almıyorsa yine biberon ile verin anne sütünüzü 🥰bunlar benim fikirlerimm ama lütfen vazgeçmeyin bebisiniz tekrar dan emmeye devam edecek ben eminimmm❤️
R

Rumeysa K.

8 Temmuz 2025 15:27
4. Ay bebeklerin dış dünyayı daha çok tanıdığı ve artık fikirleri olduğu bir dönem oluyormuş atak dönemi de diyebiliriz bu yüzden meme reddi yaşayan çok anne var o dönem bir emzirme danışmanı ile çalışmak faydalı olabilirmiş ama yine de geç değil bence. Sütünüz hala geliyor ise eğer elbette artırılabilir düzenli sağım yaparak memeye bebeği tekrar ısındırmak için emzirme haricinde memenizde tutmaya çalışın ten tene temas gibi göğsünüzde uyutun belki orada vakit geçirip tekrar ısınsın
Z

Zeynep A. T.

8 Temmuz 2025 20:07
Aynı şeyi yaşadım yatakta zıplayarak squat yaparak emzirdim şuan normele döndü gibş

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir