Emmek İstiyor Ama Kafa İtiyor
105 görüntüleme
B
Büşra A.
23 Ocak 2026 10:42
Bebeğim 7 haftalık önceden yüz elemiyordu ama şimdi emerken aniden ağlıyor ağzıyla da arıyor meme verdiğim zaman da kafasını itiyor geriye doğru aç kalıyor aç kaldığı zaman da ağlıyor
T
Tuğba E.
23 Ocak 2026 11:00
Merhaba burnu dolu olabilir mi

Hatice C. ..
23 Ocak 2026 11:23
Burnun temiz olup olmadığına bi bakın, birde memeyi tam kavrayamama da sebep olabilir geriye doğru itime
B
Büşra A.
23 Ocak 2026 11:26
Burnu için ne önerirsiniz? Şuan ağlayarak yazıyorum aç ve ememiyor diye
B
Büşra A.
23 Ocak 2026 11:26
İlk annelik çok zormuş vicdan duygu anlamında
Y
Yuliya
23 Ocak 2026 11:59
Merhaba , acaba sütünüz tazyikli mi geliyor kontrol edin? Bir kaba sütünüzü sağın ve hızlı hızlı geliyorsa tazyiklidir ondan rahatsız olabilir ve kafasını geriye itiyor olabilir ? Benim evime gelen emzirme danışmanı demişti bir de tazyikli geldiği için çok tıkanma oluyor , normalde süt damla damla gelmesi gerekiyormuş , eğer ki sizin tazyikli ise o tazyikli durumu gidene kadar sağım yapın elinizde damla damla olmaya başlayınca verin 3-5 dk sağım demişti bana . Ya da meme reddi oluyor sanırım bunu da arkadaşım demişti . Şu an oğlum 4 ay 20 günlük o da hem emiyor ama sonra ağlıyor memeye alırken kasıyor kendisini . Ayakta emzirince ise daha sakin oluyor aynı durumu yaşayınca arkadaşım sonradan meme reddi olmuş zamanla ama geri emmeye başlamış
R
Rukiye S.
23 Ocak 2026 20:36
Ben de bu durumdan dolayı 2 haftadır meme reddi yaşıyorum 2.5 aylık bebeğim ne kadar süre sonra düzeldi acaba arkadaşınız
N
Nadire B.
23 Ocak 2026 21:27
Burnu için ne önerirsiniz? Şuan ağlayarak yazıyorum aç ve ememiyor diye