Emmek İstiyor Ama Kafa İtiyor

105 görüntüleme
B

Büşra A.

23 Ocak 2026 10:42
Bebeğim 7 haftalık önceden yüz elemiyordu ama şimdi emerken aniden ağlıyor ağzıyla da arıyor meme verdiğim zaman da kafasını itiyor geriye doğru aç kalıyor aç kaldığı zaman da ağlıyor
T

Tuğba E.

23 Ocak 2026 11:00
Merhaba burnu dolu olabilir mi
Hatice C. .

Hatice C. ..

23 Ocak 2026 11:23
Burnun temiz olup olmadığına bi bakın, birde memeyi tam kavrayamama da sebep olabilir geriye doğru itime
B

Büşra A.

23 Ocak 2026 11:26
Burnu için ne önerirsiniz? Şuan ağlayarak yazıyorum aç ve ememiyor diye
B

Büşra A.

23 Ocak 2026 11:26
İlk annelik çok zormuş vicdan duygu anlamında
Y

Yuliya

23 Ocak 2026 11:59
Merhaba , acaba sütünüz tazyikli mi geliyor kontrol edin? Bir kaba sütünüzü sağın ve hızlı hızlı geliyorsa tazyiklidir ondan rahatsız olabilir ve kafasını geriye itiyor olabilir ? Benim evime gelen emzirme danışmanı demişti bir de tazyikli geldiği için çok tıkanma oluyor , normalde süt damla damla gelmesi gerekiyormuş , eğer ki sizin tazyikli ise o tazyikli durumu gidene kadar sağım yapın elinizde damla damla olmaya başlayınca verin 3-5 dk sağım demişti bana . Ya da meme reddi oluyor sanırım bunu da arkadaşım demişti . Şu an oğlum 4 ay 20 günlük o da hem emiyor ama sonra ağlıyor memeye alırken kasıyor kendisini . Ayakta emzirince ise daha sakin oluyor aynı durumu yaşayınca arkadaşım sonradan meme reddi olmuş zamanla ama geri emmeye başlamış
R

Rukiye S.

23 Ocak 2026 20:36
Ben de bu durumdan dolayı 2 haftadır meme reddi yaşıyorum 2.5 aylık bebeğim ne kadar süre sonra düzeldi acaba arkadaşınız
N

Nadire B.

23 Ocak 2026 21:27

Büşra Akseki̇

Burnu için ne önerirsiniz? Şuan ağlayarak yazıyorum aç ve ememiyor diye

Merhaba, serum fizyolojik damlalar oluyor onları kullanabilirsiniz. Bize doktorumuz ( 35 günlük) Quixx diye bir sprey verdi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir