Emmek İstemiyor
70 görüntüleme
N
Neslihan Ö.
27 Şubat 2026 12:50
Kızım 4 ay 9 günlük gündüzleri emizremiyorum tutmuyor doğru düzgün 2-3 dakika tutuyor bırakıp ağlıyor bırakırken de kıvranarak bırakıyor ayağa kaldırınca susuyor neden olabilir
İ
İlayda A.
27 Şubat 2026 12:55
Bizde de aynı sorun var biberon filan kullanıyor musunuz benim sütüm yetmediği için mama anne sütü gidiyoruz ama iki üç haftadır uykuda alıyor gündüzleri tutmuyor galiba biberondan dolayı oldu
N
Neslihan Ö.
27 Şubat 2026 13:00
Biberon kullanmıyorum ama geceleri emiyor benim kızım da gündüzleri tutmuyor
S
Ssssss
27 Şubat 2026 13:06
4 ay ataklarında var bu meme reddi ben çok yaşadım 5.5 aya kadar sürdü ama emzirmeye devam edin geçici bir süreç emme pozisyonlarını değiştirin sağıp verebilirsiniz kaşıkla veya şırıngayla ben çok zorlandığım bir dönemdi ama sabredin geçiyor
M
Meliha T.
27 Şubat 2026 13:14
Boynunuza kolye oyuncak vs takabilirsiniz bir de emzirme örtüsü takıp emzirebilirsiniz etrafa bakmak istiyorlar bu süreçte sakin kalın geçici bir süreç😇
B
Büşra K. ..
27 Şubat 2026 13:33
Neslihan Hanım kıvranarak ağlıyor ayağa kaldırınca susuyor yazmışsınız ya mide gazı olabilir mi bir de gündüzleri emmiyorsa geceleri emiyorsa büyük ihtimal bebeğiniz Sessizlik istiyor loş bir ortamda sessiz bir ortamda emzirmek boynunuza kolye takmak farklı pozisyonlarda emzirmek çok İşinize yarar
B
Begüm A.
27 Şubat 2026 14:04
Bizim bu süreç 3,5 aylıkken başladı şu an 5 e gircez yeni toparlıyoruz geçiyor sabredin sadece arkadaşların dedikleri de etkili yöntemler