Emmek İstemiyor

158 görüntüleme
B

Berivan ..

23 Temmuz 2025 11:18
Bebegim 3 buçuk aylık emmek istemiyor ortalama cok sık ketlif ettiğimden meme reddi oldu şuan memeye gelir gelmez ağlıyor 3 buçuk aylık bir bebek ortalama kaç saatte bir beslenir
B

Büşra A.

23 Temmuz 2025 11:20
Bizde benzer bir sorun yaşamıştık 3 aylık dönemde. Doktorumuz tam acıkmadan besleme, öğün aralığı 3-4 saat olsun demişti. İnşallah bir an önce atlatırsınız bu durumu
S

Serdem E.

23 Temmuz 2025 11:24
3-4 saatte bir besleniyorlar meme reddi sebepleri süt akışınızın hızlı yada yavaş olması kaynaklı ya da aç değilken memeye alıyorsanız istemiyor olabilir emzik vererek rahatlatabilirsiniz sonra memeye tekrar deneyebilirsiniz ben öyle yapıyorum.Sütümü de sağarak akışını ayarlıyorum çok dolgun meme bebem istemeyebilir
B

Berivan ..

23 Temmuz 2025 11:36
Bende emzik vererek sakinleştiriyorum sonra emiyor ama kısa sonra gene agliyor ben cok sık besledigimden oldu
B

Büşra Ş. Y.

23 Temmuz 2025 11:58
Benim de çok sık beslediğim için oldu aynı aydayız şuan hâlâ uğraşıyoruz. Ben az miktarda emdiği için çok sık besliyordum hala az emiyor içim hiç rahat değil
B

Berivan ..

23 Temmuz 2025 12:01
Ben şimdi aralıklı beslemeyi deneyecem fazla ısrar red yaptı kilosu iyiyse aralıklı besleyin denildi öyle yapalım bakalım birde
Z

Zeynep K.

23 Temmuz 2025 17:46
Benimde 3.5 aylık bebegim sürekli kopuyo on dk emip bende doymuyor sanıp sürekli bir iki saatte teklif ediyorum oysa bebişler akıllı dört saat sonra falan acıkınca zaten belli ediyor. Aralıklar 4-5 saat olabilirmiş ama ana yüreği aç sanıp dayıyoruz demekki aynı seyi yasıyoruz tek ben yasıyorum sanıyordum
E

Elif D.

23 Temmuz 2025 17:50
Aynı dert bende de var 3ay 21gunluk emmek istemiyor hasta oldu bu ay kilo alımı çok az oldu bende toparlasin diye zorluyorum bilmiyorum nasıl yapicam kafam çok kwrisik
M

Merve Ç. G.

28 Temmuz 2025 12:13
4ay 4 günlük bu ay kilo alımı çok az olmuş, çok canım sıkkın ben de beslenme aralığını açmaya çalışıyorum ama zor oluyor. Memeyi ittiriyor :( 3-4dk emince

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir