Emmek İstemiyor

141 görüntüleme
B

Büşra E.

14 Temmuz 2025 21:16
6 aylık oğlum beni görünce hemen emmek istiyor emme pozisyonu alıyoruz iki üç dk emiyor emmiyor bi anda kendini geri atıp çığlık çığlığa ağlıyor meme değiştiriyorum yine aynı ley sütüm mü yetmiyor acaba niye böyle kilo almasıda durdu
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

16 Temmuz 2025 09:35
Merhaba bebekler büyüdükçe emme süreleri kısalır bu gayet normal ve bebekte diş sancısı olduğu zaman birden ağlamalar görülebilir Buda normal öncelikli olarak diş sancısını gidermeye çalışın kilo alımını ise doğum kilosundan bugünkü kilosuna göre hesaplayın ve karar verin Bu durumdada doktorunuza danışarak ilerlemenizi öneririm
C

Cennet T.

16 Temmuz 2025 19:40
Şuan benimki de aynı durumda hava çok sıcak ondan da yapıyorlar göğsünüzü yıkamanızı öneririm terleyince de kabul etmiyorlar sessiz sakin bi ortam dikkatini çekecek şeyler olmamalı bi de diş ile ilgili olabiliyor emmeden önce biraz diş yerlerine masaj bunlar rahatlatabilir
S

Sümeyra A.

16 Temmuz 2025 19:40
Benim kızım da öyle yapıyordu ama süt yetmediği için değil canı acıdığı için yapıyorlar diş sancısı veya gaz sancısı oluyordu bizde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir