Emmek İstemiyor

107 görüntüleme
E

Elif D.

5 Temmuz 2025 12:48
3ay 5gunluk bebeğim var sabah 10.30dan beri emmek istemiyor zorla şimdi az bı sekilde emdi napicami şaşırdım acıktım diye aglamiyor bile
E

Elif D.

5 Temmuz 2025 13:26
Cevap veren yokmu
S

Sedanur K. ..

5 Temmuz 2025 14:43
Bu dönemde meme reddi normalmiş, kendinizi üzmeyin kasmayın. Biz de yaşadık çok ciddi olmamakla birlikte. Acıktıgında mecbur emecek, vazgeçmeyin. Bir memeyi emmediginde diğerine geçirdim, omzumda piş piş yaptım tekrar memeye verdim bir şekilde az da olsa emdi ve bebeğime yetti. Günlük çişli bez sayısı 5-6 oluyor ve bebeğiniz ağlamıyorsa endişe etmenize gerek yok bence
E

Elif A.

5 Temmuz 2025 14:49
Uykuya geçmeden hemen önce ya da uyanır uyanmaz verirseniz eğer alacaktır bizde şuan o dönemdeyiz maalesef çok üzücü ve yıpratıcı oluyor fakat zorlayınca ters tepki yapıyor bebekte dediğim gibi yaparsanız işe yarayacaktır İnşAllah
E

Elif D.

5 Temmuz 2025 14:52
Aglamiyor bile grip olmuştu ondan mı kaynaklı anlamadım çok çiş de yapmiyor dört beş kez yapıyordur ama bez sayısı değil dört beş kez idrar yapıyordur zayifliycak diye korkuyorum
T

Tuğçe G. D. ..

5 Temmuz 2025 16:41
Bizimde ayni 3 aylik.4 5 kez idrar yapiyor ama dolu dolu idrarli bez degil. Dolu dolu mu olmasi lazim. Gecen ayda az kilo almis (400 gr) simdide emmiyor. mama ile destekle dedi doktorumuz mamayi da icmiyor ne yapacağımızı şaşırdık
E

Elif D.

5 Temmuz 2025 16:50
Aynı sorun malesef benimde öyle bezler az az bizim geçen ay 800gr aldı ama hasta oldu zayifladi emmeyi bıraksın istemiyorum
Z

Zeynep K.

5 Temmuz 2025 17:17
Mesela uyuyor ya gözünü açar açmaz hemen yanına uzanıp meme veriyordum uyku sersemligiyle emiyordu o şekilde yada iyice yoruyordum oyunlarla eğlendiriyorum uykusu gelip mayısınca tekrar veriyorum öyle öyle yaparak 2-3 ayı geçirdim çok zor hala da devam ediyorum ne zaman geçecek bu süreç bilmiyorum
E

Elif D.

5 Temmuz 2025 17:21
Başlarda emmiyorlar zor oluyor ayırırken başka zorluk bırakmak istemiyorlar gerçekten o kadar zor ki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir