Emmek İstemiyor 4 Ay Üzülüyorum :(

102 görüntüleme
M

Melisa

31 Mart 2026 23:00
Ne guzel emmiyordu artik emmek istemiyor 4 aylik mama veriyorum takviye olarak beni unutacak bırakacak diye cok üzülüyorum 6 ayin görseydik keske :(((yasayan var mi
D

D ..

31 Mart 2026 23:04
Emmek istemediği zaman zorlamayın mamayı da kaşık ile verebilirsiniz bende yaşamıştım emmek istemediği zaman zorlamıyordum mama vermedim geçti çok şükür emmek istemediği zaman en azından hemen arkasına yapmayın mamayı biraz zaman geçsin aç olduğunu düşündüğünüz zaman verin bide yatarak emzirmeyi deneyin ayakta emzirmeyi deneyin
D

D ..

31 Mart 2026 23:05
Yanlış hatırlamıyorsam O aylarda doktor emmeyi talep etmediği sürece emzirme demişti kusar demişti
D

Dilek ..

31 Mart 2026 23:17
Bebeğimle birlikte duşa giriyorduk ve kaşık formunda beslenme aparatı almıştım tam hatırlamıyorum adını. En son çare emmeden önce göğsümü silmeye başlamıştım ve meme reddini aştık 2 2 buçuk ay sonunda çok zorlayıcı oluyor gerçekten
K

Kübra Ç.

1 Nisan 2026 20:42
Aynısını yaşıyoruz. Çok üzülüyorum ben de. Mama takviyesine başladık, gündüzleri özellikle hiç yanaşmıyor bile. Kucağıma emzirme pozisyonuna yatırdığım an kafasını çeviriyor. Umuyorum ki düzelir🥹
M

Melisa

1 Nisan 2026 22:49
Kübra Çelik
Aynısını yaşıyoruz. Çok üzülüyorum ben de. Mama takviyesine başladık, gündüzleri özellikle hiç yanaşmıyor bile. Kucağıma emzirme pozisyonuna yatırdığım an kafasını çeviriyor. Umuyorum ki düzelir🥹
Uyku haliyle aliyor sende o an ver bence
K

Kübra Ç.

1 Nisan 2026 22:55
Melisa
Uyku haliyle aliyor sende o an ver bence
Evet ama gündüzleri hiç almıyor iyice reddetmesin diye üsteleyemiyorum. Umarım bebeklerimiz düzelir
G

Gözde

Premium Üye
1 Nisan 2026 22:58
Aynı şeyi yaşıyoruz şuan memeye koyunca resmen çığırıyor hatta öğürüyor ne yapacağımı şaşırdım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir