Emmek İstememe

94 görüntüleme
M

Melek T.

10 Ocak 2026 06:26
Merhabalar oğlumun bir kaç gündür daha az emmeye başladığını gözlemliyorum. Normalde çok düşkündür her saat içmek isteyen bir bebekti. Ama bugün emmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım neden böyle yapıyor olabilir. Sizlerde de oldu mu böyle bir durum olduysa da neler yaptınız 😢
M

Mine G.

10 Ocak 2026 06:46
Kaç aylık? Diş yüzünden oluyo arada sonra geçiyo
Ö

Özge

10 Ocak 2026 06:51
şimdi ki.bebekler bir tuhaf gerçekten. benim bebeğimbir hafta kadar emmek istemedi. sogumasin memeden diye zorlamadim. sagdim verdim sütü. bu hafta da birakmak istemiyor. 3 aylik ama patron o. ne isterse yapıyoruz maalesef😅
M

Melek T.

10 Ocak 2026 07:06
Mine hanım 5 gün sonra 5,5 aylık olacak. Diş sancıs bir kaç gün önce var gibiydi
M

Melek T.

10 Ocak 2026 07:07
Özge hanım gerçekten insan ne yapacağını şaşırıyor bende gribim şuan ona geçmesin korkusuyla bol bol emzirmek istiyorum da emzirmezsem de korkuyorum bırakır mı emmez mi daha diye 😭
G

Gül K. ..

10 Ocak 2026 07:08
1 hafta bizde yaşadık o sorunu kafayı çevirmeled direnmlere falan aile hekimndeki hemşireler bu ayların meme grevi meme reddi ayı olduğunu sık sık zorlamadan teklif etmek gerektiğini zamanla düzeleceğini söyledi 1 hafta sürdü yeni yeni düzelmeye başlıyor 2 buçuk aylık
B

Beyza A. Y.

10 Ocak 2026 07:24
Bizde yaşamıştık aynı sıkıntıyı çok zorlamadan uyku aralarında sakinlen teklif edin etrafta uyarıcı bir şe olmamasına dikkat edin sessiz sakinlikte daha iyi odaklanıyorlar
M

Mine G.

10 Ocak 2026 15:50
Biz 7 aylık olduk 4.5 aydan beri ara ara salyalı geceleri uykudan ağrı ile uyanmalı günler yaşıyoruz 3-4 gün oluyor geçiyor yine geliyor. Diş hala çıkmadı. Biraz uzun sürüyor sanırım. Bu günlerde ek gıda falan da istemiyor sütü de çok az içiyo ama sık istiyor
M

Melek T.

10 Ocak 2026 17:14
İnşallah hayırlısıyla çıkar da çocuklarda rahat ederler. Belli baya ağrıları oluyor 🥹
E

Emine S.

10 Ocak 2026 18:09
@Melek T bende aynı sorunu yaşıyorum. Gündüz asla emmiyor sağa sola bakıyor sürekli . Akşam ve gece uykulara geçerken biraz emiyor . Mama desteği yapıyorum ama onuda çok az içiyor . Napıcam bilmiyorum valla çok zor
M

Melek T.

10 Ocak 2026 18:34
@Emine Süzen Emine hanım normalde sürekli emmek isteyen çocuğun bir anda emmek istememesi gerçekten çok üzüyor insanı
E

Emine S.

10 Ocak 2026 18:37
Sizinki geçici bir durumdur yüksek ihtimalle. İçiniz rahat olsun .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir