Emmede Uykuya Kalma
129 görüntüleme
G
Gülseren Ç.
28 Temmuz 2025 09:15
Merhaba arkadaşlar 21 günlük bebeğim var memede sürekli uyuya kalıyor 5 dakika ya emiyor ya emmiyor bu yüzden de biberon ile vermek durumunda kalıyorum. Benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ne yapıyorsunuz ? Uyandırmak için her şeyi deniyorum ama etkili olmuyor.
Z
Zeynep ..
28 Temmuz 2025 09:25
Memede uyumasi çok normal gazını cikarin tekrar verin biberona şimdi alışırsa meme reddi olabilir
S
Sena K. E.
28 Temmuz 2025 09:26
Bencede emerken yoruluyordur o zamanlarda kısa kısa emip uyuması çok normal zaten mideleri çok küçük biberona alıştırmayın şimdiden sizinle güvenli bağ kurmasına izin verin 🌸
S
Sena K. E.
28 Temmuz 2025 09:26
Uyandırmak için hafifçe ayağına çimdik atabilirsiniz
G
Gülseren Ç.
28 Temmuz 2025 09:27
Dediğiniz gibi olmuyor ki bir kere dalınca tam derin uykuya geçiyor gaz çıkartma yönteminde de uyanmıyor anlık gözleri açıyor geri kapıyor
G
Gülseren Ç.
28 Temmuz 2025 09:28
Biberon kullanmayı bende istemem ama zorda kalınca insan beslensin de nasıl beslenirse beslensin diyor maalesef
B
Büşra Ş. Y.
28 Temmuz 2025 09:36
Sarılık yoksa emdiği yetlyordur sarılıksa mutlaka altını açıp uyandırın ben de uyandıramıyordum asla çok zor oluyor anlayabiliyorum ama geçecek merak etmeyin
G
Gülseren Ç.
28 Temmuz 2025 09:45
Evet sarılığı vardı en son düşüşe geçmişti seviyesi
E
Ezgi D. Ş.
28 Temmuz 2025 10:24
Benim bebeğim de öyleydi ayağını sık oynuyordum zorla uyanıyordu ben de biberonla sütümü saat veriyordum Philips Avent onu kullanıyorum meme reddi olmadı
D
Damla a.
28 Temmuz 2025 11:28
Pamuğu ılık suya batırıp ellerine ve yüzüne dokundurdugunuzda uyanır. Sizi çok iyi anlıyorum benim bebeğimde sarılık olmuştu ve emmiyodu uykudan uyanamıyordu bu şekilde sık sık emzirdim ve düzeldi şükür 🫶🏼 mama takviyesi bende yaptım avent biberonla meme reddi olmadı ama bu sizin bebeğinizde de bu şekilde olacağı anlamına gelmiyor o yüzden tavsiye etmiyorum bu şekilde deneyin olmazsa son çare mama takviyesi düşünün bence