Emmede Uykuya Kalma

129 görüntüleme
G

Gülseren Ç.

28 Temmuz 2025 09:15
Merhaba arkadaşlar 21 günlük bebeğim var memede sürekli uyuya kalıyor 5 dakika ya emiyor ya emmiyor bu yüzden de biberon ile vermek durumunda kalıyorum. Benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ne yapıyorsunuz ? Uyandırmak için her şeyi deniyorum ama etkili olmuyor.
Z

Zeynep ..

28 Temmuz 2025 09:25
Memede uyumasi çok normal gazını cikarin tekrar verin biberona şimdi alışırsa meme reddi olabilir
S

Sena K. E.

28 Temmuz 2025 09:26
Bencede emerken yoruluyordur o zamanlarda kısa kısa emip uyuması çok normal zaten mideleri çok küçük biberona alıştırmayın şimdiden sizinle güvenli bağ kurmasına izin verin 🌸
S

Sena K. E.

28 Temmuz 2025 09:26
Uyandırmak için hafifçe ayağına çimdik atabilirsiniz
G

Gülseren Ç.

28 Temmuz 2025 09:27
Dediğiniz gibi olmuyor ki bir kere dalınca tam derin uykuya geçiyor gaz çıkartma yönteminde de uyanmıyor anlık gözleri açıyor geri kapıyor
G

Gülseren Ç.

28 Temmuz 2025 09:28
Biberon kullanmayı bende istemem ama zorda kalınca insan beslensin de nasıl beslenirse beslensin diyor maalesef
B

Büşra Ş. Y.

28 Temmuz 2025 09:36
Sarılık yoksa emdiği yetlyordur sarılıksa mutlaka altını açıp uyandırın ben de uyandıramıyordum asla çok zor oluyor anlayabiliyorum ama geçecek merak etmeyin
G

Gülseren Ç.

28 Temmuz 2025 09:45
Evet sarılığı vardı en son düşüşe geçmişti seviyesi
E

Ezgi D. Ş.

28 Temmuz 2025 10:24
Benim bebeğim de öyleydi ayağını sık oynuyordum zorla uyanıyordu ben de biberonla sütümü saat veriyordum Philips Avent onu kullanıyorum meme reddi olmadı
D

Damla a.

28 Temmuz 2025 11:28
Pamuğu ılık suya batırıp ellerine ve yüzüne dokundurdugunuzda uyanır. Sizi çok iyi anlıyorum benim bebeğimde sarılık olmuştu ve emmiyodu uykudan uyanamıyordu bu şekilde sık sık emzirdim ve düzeldi şükür 🫶🏼 mama takviyesi bende yaptım avent biberonla meme reddi olmadı ama bu sizin bebeğinizde de bu şekilde olacağı anlamına gelmiyor o yüzden tavsiye etmiyorum bu şekilde deneyin olmazsa son çare mama takviyesi düşünün bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir