Emme Süresi Normal mi ?
259 görüntüleme
Ş
Şeyda N. ..
22 Haziran 2026 17:41
Doğum kilosu 2650 gram bebeğim bir kaç gün sonra 6 aylık olacak [5.ay](5.ay) da 600 gram almıştı ve kilosu 7140 kg olmuştu. 2 aydır emme süresi yalnızca bir kaç dakika, bu normal mi ? Bir günde toplam 3-4 dolu bez çıkarıyor . Önceden 4-5 çıkartırdı. Ne kadar daha sık emzirmeye çalışsam da daha fazla emme istemiyor [4.ayda](4.ayda) meme reddi yaşayınca tekrar yaşamaktan korktuğum için ısrar edip zorlamak da istemiyorum. Kararsızım … Siz bebeklerinizi kaç dakika emziriyordusunuz?

Şilan D.
Premium Üye
22 Haziran 2026 18:17
Merhaba 3 4 dolu bez dediğiniz aslında 7 8 kere çiş yapmış demek oluyor gayet yeterli Osman hocanın söylediğine göre dakika konusunda da önemli olan kaç dk emdiği değil emdiğini hissetmeniz yani bebek zaten ihtiyacı olan kadarını alıyor aksi bir durum olsa anlarsınız bence her şey normal ama biz anneler böyleyiz işte😂
G
Gül K. ..
22 Haziran 2026 18:28
Benim bebeğim 4. Aydan beri öyle malasefff tam doymamış bile olsa ilgi başka şeylere kayıyor o yüzden 1 buçuk 2 saate bir sık sık teklif ediyorum en fazla rekor emmesi 7 dk :)
S
Serap
22 Haziran 2026 18:56
Merhaba bebeğiniz kaç kilo şuan benim bebeğim de aynı durumda 4. Aydayız pek emmek istemiyor uykuya geçişte alıyor sadece sonradan geçti mi meme reddi durumunuz naptınız bu durumda
Ş
Şeyda N. ..
22 Haziran 2026 19:06
Merhaba bebeğiniz kaç kilo şuan benim bebeğim de aynı durumda 4. Aydayız pek emmek istemiyor uykuya geçişte alıyor sadece sonradan geçti mi meme reddi durumunuz naptınız bu durumda
Ş
Şeyda N. ..
22 Haziran 2026 19:07
Benim bebeğim 4. Aydan beri öyle malasefff tam doymamış bile olsa ilgi başka şeylere kayıyor o yüzden 1 buçuk 2 saate bir sık sık teklif ediyorum en fazla rekor emmesi 7 dk :)
Yükleniyor...