Emme Süresi Kısaldı. Çişli Bez Sayısı Az

121 görüntüleme
Ş

Şule A. ..

26 Temmuz 2025 11:19
Merhabalar bebeğim 3300 doğdu şu an 4 ay 8 günlük 6 buçuk kilo. Son 1 ayda kilo alımı düştü. Memede fazla kalmak istemiyor en fazla 5 10 dk duruyor. Çişli bez sayısı günde 3 4 e düştü. Biraz koyu sarıya döndü rengi. Sıcaklardan dolayı normal deniyor ama ben emin olamadım susuz mu kalıyor acaba su vermeli miyim
Merve B.

Merve B.

26 Temmuz 2025 11:51
Su ihtiyacı 1 yıl anne sütü veya formül mamadan karşılanıyor. 4 ay meme reddi uyku gerilemesinin olduğu bir ay üzerine sıcak da eklenince işler zorlaşıyor muhtemelen. Emzirirken bebek hararetleniyor ortam da bunu destekliyor. Biraz serin bir yerde klimalı bir oda veya vantilatörle serinletilen loş bir ortamda deneyiniz
A

Aysel U.

26 Temmuz 2025 11:54
Kesınlıkle su verin ben çocuğumu dört aylık götürdüm doktorumuz su verin dedi bu sıcaklarda vücutları sıvıyı tutamaz dedi anne sütü alıyor dedim olsun her beslenme sonrası iki üç çay kaşığı ver mutlaka dedi
M

Merve Ç. G.

28 Temmuz 2025 12:00
Bizde de aynı sorun var bu ay kilo alımı düştü 4. Ayda 440 gr almış sadece memeyi de istemiyor çok fazla. Ne yapacağımı şaşırdım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir