Emme Süresi Hakkında

152 görüntüleme
C

Csass

12 Haziran 2026 15:18
Bebeğim 2 ay 6 günlük emme süresi baya azaldı 4 dakika7 dakika arası emiyor akşamları bazen 10dakikayı aştığı oluyor sütümü azaltır mı geceler i de iki üç saatte uyanıyor onda da yine aynı şekilde emiyor. Sağım pek sık yapmıyorum yapmalı mıyım??
Damla B.

Damla B.

12 Haziran 2026 16:43
Gün geçtikçe daha hızlı boşaltıyorlar memeyi. Eğer doyum sağlıyorsa endişe etmeyin. Ben 5 dakikadan daha fazla emzirmedim hiç kızımı. Hızlı hızlı emer bırakırdı hemen
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Haziran 2026 17:12
Benim bebeğimde öyleydi hiç 15 dk emdigine bilmem en fazla 5 Dk emerdi ama kilo alımı felan iyiydi şuan bile 10.5 aylığız uyucagi zaman bile o kadar süre memede kalmıyor
C

Csass

12 Haziran 2026 22:12
Damla Beşir
Gün geçtikçe daha hızlı boşaltıyorlar memeyi. Eğer doyum sağlıyorsa endişe etmeyin. Ben 5 dakikadan daha fazla emzirmedim hiç kızımı. Hızlı hızlı emer bırakırdı hemen
Teşekkür ediyorum
C

Csass

12 Haziran 2026 22:12
Göktenur Bektaş
Benim bebeğimde öyleydi hiç 15 dk emdigine bilmem en fazla 5 Dk emerdi ama kilo alımı felan iyiydi şuan bile 10.5 aylığız uyucagi zaman bile o kadar süre memede kalmıyor
Teşekkür ediyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir