Emme Süresi Azaldı

237 görüntüleme
S

Sevde Ç.

26 Haziran 2026 22:07
Bebeğim 3 ay 9 günlük.Etrafa bakıp izlemekten meme almıyor süreler çok azaldı.Son 4 gündür burnu tıkalıydı o yüzden de emmemişti.Bez sayımız 3 e düştü ne yapmalıyım?Hasta diye çok sık vermiştim memeyi şimdi almak istemiyor.3 saat ya da daha fazla olmuşsa iştahlı gibi yapıp yine bırakıyor.Ne yapmalıyım valla düşünmekten helak oldum.
Hatice C. .

Hatice C. ..

26 Haziran 2026 23:03
Bi doktor muayenesinden geçse iyi olur hem içiniz daha rahat eder
E

Ebru

26 Haziran 2026 23:16
Atak zamanına girmişsinizdir Sevde hanımcım. Sakin ve loş ortamlarda emzirmeye çalışın pilates topu varsa onun üstünde hafif zıplayarak emzirebilirsiniz yine beyaz gürültü hafif ninniler açın. Zorla memeyi vermeyin meme reddi olmasın sakin zamanlarını kollayın. Burnu tıkalı olunca emmek istemiyorlar tıkanıklık varsa sabah akşam burnuna serum fizyolojik sıkın aspire edin gerekirse.
S

Sevde Ç.

26 Haziran 2026 23:30
Ebru
Atak zamanına girmişsinizdir Sevde hanımcım. Sakin ve loş ortamlarda emzirmeye çalışın pilates topu varsa onun üstünde hafif zıplayarak emzirebilirsiniz yine beyaz gürültü hafif ninniler açın. Zorla memeyi vermeyin meme reddi olmasın sakin zamanlarını kollayın. Burnu tıkalı olunca emmek istemiyorlar tıkanıklık varsa sabah akşam burnuna serum fizyolojik sıkın aspire edin gerekirse.
Çok teşekkür ediyorum🥹
S

Sevde Ç.

26 Haziran 2026 23:31
Hatice Celik
Bi doktor muayenesinden geçse iyi olur hem içiniz daha rahat eder
Teşekkür ediyorum😕
B

Beyza E.

Premium Üye
26 Haziran 2026 23:53
Bizde 3 ay 11 günlüğüz aynı problem bizde de var. Uykuluyken emzirin. Uykuya geçerken ve uyanacakken. Biraz yorucu olabiliyor ama daha güzel emiyorlar.
Hatice C. .

Hatice C. ..

27 Haziran 2026 02:05
Sevde Çiv
Teşekkür ediyorum😕
Atak olmuşdur, diş sancısı başlamıştır demek kolay ama altta yatan sorunu fikir üretenler çözemez diye doktor muayenesi icinizi rahatlatir dedim burnu tıkali ve hastaydı dediniz o tam gecmedigi icin keyifsiz ve meme istemiyo oldugundan yarı aç bez sayisi gün gün azalıyosa kendi cabanızla memeyi almiyosa iyi düşünün derim insaAllah aldıgınız fikirler işe yarasın tabi yavrucak yeniden emsin
B

Buse Y.

27 Haziran 2026 03:03
Meme reddi demek direk Çokda anlamlı değil. Aynı problemi yaşadık 1. İnek sütü alerjisi çıktı bebeğim hiç bir belirti vermeden meğersem süt içince bağırsakları hızlanıp karnı ağrıyormuş o yüzden meme istemiyormuş 2. Böyle emme problemi kesik kesik olunca sütüm azalmış bu yüzdende emmek istedi ama boş memeyi çocuk tutmak istemeyip kendini geri attı belirti arayın bebeğinizde bence bir kaç gün süt ürünleri tüketiminizi kesin bebeğe bakın derim sonrası süt arttırma yöntemlerini deneyin :(
S

Sevde Ç.

27 Haziran 2026 03:10
Buse Yıldırım
Meme reddi demek direk Çokda anlamlı değil. Aynı problemi yaşadık 1. İnek sütü alerjisi çıktı bebeğim hiç bir belirti vermeden meğersem süt içince bağırsakları hızlanıp karnı ağrıyormuş o yüzden meme istemiyormuş 2. Böyle emme problemi kesik kesik olunca sütüm azalmış bu yüzdende emmek istedi ama boş memeyi çocuk tutmak istemeyip kendini geri attı belirti arayın bebeğinizde bence bir kaç gün süt ürünleri tüketiminizi kesin bebeğe bakın derim sonrası süt arttırma yöntemlerini deneyin :(
Bunu hiç düşünmemiştim çok sağolun🙏🏻
S

Sevde Ç.

27 Haziran 2026 03:11
Beyza Eroğlu
Bizde 3 ay 11 günlüğüz aynı problem bizde de var. Uykuluyken emzirin. Uykuya geçerken ve uyanacakken. Biraz yorucu olabiliyor ama daha güzel emiyorlar.
Deneyeceğim çok teşekkür ediyorum 🙏🏻
B

Beyza E.

Premium Üye
27 Haziran 2026 05:15
Buse Yıldırım
Kilo alımı normal miydi peki? Hiç mi belirti yoktu. Döküntü,mukus,huzursuzluk,kakada kan
B

Buse Y.

27 Haziran 2026 21:38
İlk üç ay bir problem yoktu sonra bu döngü başladı emmek istememe gaz sancıları gibi o ay sadece 300 gr almış başka belirti olmayınca anlamadık doktorumuzda meme reddidir olur dedi bir ay sonra kakada kanı görünce süt alerjisi dedik deride çıkmadı ama diyeti uygulayınca resmen çocuğum normalleşti çok şükür şuan 7.5 aylık diyet bitti ikimizinde ama kilo hep geriden malesef
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir