Emme Süresi
270 görüntüleme
B
Birsen B.
Premium Üye
5 Ağustos 2026 13:22
16 günlük bi bebeğim var, bir hafta öncesine kadar 20 dakikadan az emmiyordu ama şimdi 10 dakika emiyor ve bırakıyor uyanık kalma süresi de eskiye göre azaldı. Ama herhangi bir hastalık belirtisi yok ateş, huzursuzluk vs. Bu normal mi sizce? Daha güçlü emdiği için mi daha hızlı doyuyor acaba
B
Banu
5 Ağustos 2026 13:48
yorulduğu için bırakıyor olabilir. bende bu şekilde yanildim. emmeleri kısaldığı için doyduğunu sanıyordum ama kontrolde yeterli kilo almadığını farkettik. bence emzirmeyi sik sik teklif et. kısa emdiginde de mama ver. eger mamayı içiyorsa doymuyor demektir.
B
Begüm A.
5 Ağustos 2026 13:49
Evet bebeğiniz büyüyor :) ama uyanık kalma süresi hala az olmalı. Çişli bez sayısını kontrol ederek doydup doymadığını anlayabilirsiniz
B
Birsen B.
Premium Üye
5 Ağustos 2026 13:50
Mama hiç kullanmıyoruz, üç saat aralıklarla yaklaşık 8 kere emiyor ve her emzirme öncesi çişli bez alıyorum altından bu durumda doyuyordur değil mi :)
B
Banu
5 Ağustos 2026 13:53
Mama hiç kullanmıyoruz, üç saat aralıklarla yaklaşık 8 kere emiyor ve her emzirme öncesi çişli bez alıyorum altından bu durumda doyuyordur değil mi :)
B
Begüm A.
5 Ağustos 2026 13:56
B
Birsen B.
Premium Üye
5 Ağustos 2026 15:46
bence 3 saati bekleme. dediğim gibi bende bu şekilde yanildigim için tavsiyem daha sık emzirmen
İ
İpek Y. ..
21 Ağustos 2026 14:56
21 günlük bebegin emzirmeyi 5 dk dan fazla yapamıyoruz çizili bez sayısı 4 yada 5 en fazla ama kilo alımı iyi guzdiz emiyor 10 dk ama gece 5 dk yi bile bulmuyor ve uyandiramiyorum
Yükleniyor...