Emme Sorunu
109 görüntüleme
L
Latifegizem ..
17 Şubat 2026 18:17
Bebeğim takvim 4.5 aylık 34 haftalık doğdu. Emme sağım olarak ilerliyoruz. Fakat gündüz uyurken kucağımdaysa memeyi kabul ediyor yatağında yattıysa uyanır uyanmaz memeyi versem bile kabul etmiyor. Gece böyle bir sorunumuz yok. Çözüm öneriniz var mı?
C
Ceren
17 Şubat 2026 19:03
Ayakta muzik acık emzirmeyı deneyebılırsınız , 4,5 aylıkken zaten etrafa cok odaklandıkları ıcın normalde emen bir bebek bile emmek istemiyor
R
Rabia K. ..
17 Şubat 2026 19:07
Bizimde geceleri uyurken oluyor hemen versem bile asla istemiyor ayakta biraz gürültü yaparak yada sallanarak emziriyorum çözüm bulursanız bende burda bekleyeyim
R
Rabia
17 Şubat 2026 19:19
Tam uyumak üzereyken ya da yeni uyanmışken verirseniz yavaş yavaş alışır. Özellikle yeni uyandığı zaman verince kabullenmesi daha kolay oluyor
L
Latifegizem ..
18 Şubat 2026 14:04
Teşekkür ederim pilates topu ayakta hepsini deniyorum. Ama dediğiniz gibi uyanınca veya uykuda emiyor. Bu da sürekli beslenme için tetikte kalmama sebep oluyor. Uyanıkken de memeye gelmesinin bir yolunu bulan var mı diye merak ettim. Belki de süreçte düzelecek bilmiyorum. Sadece sütüm azalır diye telaş yaptım. Sağım ve emme aynı şey olmuyor çünkü 😔