Emme Sıklığı

66 görüntüleme
H

Hasret D.

31 Mart 2026 09:05
Merhaba kızım 43 günlük oldu bugün. Geçen hafta grip olmuştuk ailecek emmesi biraz azalmıştı Ama şükür şu an daha iyi. Birkaç gündür geceleri 3-4 saat uyumak istiyor. Gece bir ya da iki kez emiyor. Bezini de bir kez yada sabaha kadar değiştirmiyorum kaka yapmazsa. Gün içinde 5-6 kirli bezimiz oluyor. Doğum kilosu 2800, 35 günlükken 4 kiloydu. Kilo alımını yavaşlatır mı gece emmeyi azaltması? Normal mi değil mi bu durum bilemedim.
K

Kübra B.

31 Mart 2026 09:23
Bebek büyüdükçe gece uykuları uzar bu çok normal uyandırmanı önermem. Ayrıca gece 1-2 kez emmesi yeterli hiç takılma . Kilo alımı da gayet güzelmiş .
H

Hasret D.

31 Mart 2026 09:26
Kübra Bengi
Bebek büyüdükçe gece uykuları uzar bu çok normal uyandırmanı önermem. Ayrıc gece 1-2 kez emmesi yeterli hiç takılma . Kilo alımı da gayet güzelmiş .
Gece bez sayısı az kilo almaz diyorlar o yüzden bir tereddüt ettim teşekkür ederim cevabınız için
İ

İlayda A.

31 Mart 2026 09:56
Osman hocada gece uyanmadığı sürece uyandırman diyor kilosuda gayet iyi gece çiş yapmadığı sürece tek bez yeterli insanları dinlemeyin
H

Hasret D.

31 Mart 2026 10:32
İlayda A
Osman hocada gece uyanmadığı sürece uyandırman diyor kilosuda gayet iyi gece çiş yapmadığı sürece tek bez yeterli insanları dinlemeyin
Çok teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir