Emme Sıklığı

160 görüntüleme
B

Büşra K. ..

9 Şubat 2026 19:02
Arkadaşlar 4,5 aylık kızım Sadece anne sütüyle besleniyor sabahtan akşama kadar göğsümde Çünkü emzik tutmuyor şu an atak haftasında uykuya memede geçiyor benim ilk kızım anne sütü ve mama şeklinde ilerledi mamasını veriyordum emziğini de alıyordu çocuk geceleri taş gibi yatıyordu yani 5 aydan sonra emme sıklığı azalacak mı gerçekten emzirmekten yoruldum ki ben emzirmeyi hiç sevmiyorum
D

Demet S. G.

9 Şubat 2026 19:08
Ay çözüm bulan bana da söylesin nolur benimde ilk kızım mama+meme büyüdü. Aynı şekilde taş gibi uyurdu hala öyle çok şükür 21 aylık Emzigini alır yatağına geçer uyur kendi kendine. Ama bu ufaklık içimden geçiyor 4 ay 10 günlük emzik biberon tutmuyor sürekli memede uyurken bile.
B

Büşra K. ..

9 Şubat 2026 19:09
Aynen Demet Hanım Gerçekten bitmiş durumdayım meme uçlarımı hissetmiyorum
B

Büşra K. ..

9 Şubat 2026 19:09
Her marka emziği aldım ama tutmuyor çocuk
B

Beyza E.

10 Şubat 2026 01:13
15. aydayız 3.5 aydan sonra bozuldu çocuk resmen 2-3 saatte bir emerdi ne güzel, geceleri o aylarda sütüm dengelenmeye çalışıyordu hiç bırakmadığı için susuz kalıyordum resmen, sonra diş krizleri alışkanlık vs derken bu aya kadar geceleri her gün saat başı emdi, bazen daha sık , ve emerekte uyuya kalmazdı o alışkanlığı olduğu için değil yani, cidden hani 1 yaşa gelince düzeliyordu uykular düzeliyordu vs yalan bebekle alakalı uykuyu sevmeyince olmuyor, bende artık dayanamıyorum şimdi gece emzirmesi bıraktırmak istiyorum ama bu yol baya zorlu ve uzun gibi
B

Büşra K. ..

10 Şubat 2026 01:19

Beyza Eren

15. aydayız 3.5 aydan sonra bozuldu çocuk resmen 2-3 saatte bir emerdi ne güzel, geceleri o aylarda sütüm dengelenmeye çalışıyordu hiç bırakmadığı için susuz kalıyordum resmen, sonra diş krizleri alışkanlık vs derken bu aya kadar geceleri her gün saat başı emdi, bazen daha sık , ve emerekte uyuya kalmazdı o alışkanlığı olduğu için değil yani, cidden hani 1 yaşa gelince düzeliyordu uykular düzeliyordu vs yalan bebekle alakalı uykuyu sevmeyince olmuyor, bende artık dayanamıyorum şimdi gece emzirmesi bıraktırmak istiyorum ama bu yol baya zorlu ve uzun gibi

Vallahi şu an 4 buçuk aylık kızım memede uyuyor çeksem uyanacak diye korkuyorum bir kere mama versem diyorum hepsi toplatılıyor meme reddi yapar diye korkuyorum yani yatağına bırakınca uyuyan bebek var mı acaba
D

Damla

11 Şubat 2026 23:15
Büyük emzik vermeyi deneyin. Bizimki de emzik almıyordu. 6 ay için olan emziklerden verdik tuttu. Bir hafta sonra normal ayına uygun emzik verdik onu da tuttu.
B

Büşra K. ..

11 Şubat 2026 23:22

Damla

Büyük emzik vermeyi deneyin. Bizimki de emzik almıyordu. 6 ay için olan emziklerden verdik tuttu. Bir hafta sonra normal ayına uygun emzik verdik onu da tuttu.

Denedim tutmuyor Damla Hanım midesi bulanıyor
B

Burcu B. Ö.

13 Şubat 2026 23:06
Benimde bebeğim doğumdan itibaren biberon emzik tutmadı çok uğraştım bi sürü emzik biberon aldım maalesef tutmadı ama altı aylık olduğu zaman bi kere daha denedim şimdi emzik tuttu ama ben vermedim bi daha zaten artık işime yaramas diye ama biberon tuttu şimdi bazen sağdığğmğ biberonla veriyorum Lansinoh biberon
B

Büşra K. ..

13 Şubat 2026 23:19

Burcu Büşra Öztürk

Benimde bebeğim doğumdan itibaren biberon emzik tutmadı çok uğraştım bi sürü emzik biberon aldım maalesef tutmadı ama altı aylık olduğu zaman bi kere daha denedim şimdi emzik tuttu ama ben vermedim bi daha zaten artık işime yaramas diye ama biberon tuttu şimdi bazen sağdığğmğ biberonla veriyorum Lansinoh biberon

Her gün aynı saatte hafif açken veriyorum bakalım inşallah tutar
N

N.

13 Şubat 2026 23:40

Demet Saadet Göymen

Ay çözüm bulan bana da söylesin nolur benimde ilk kızım mama+meme büyüdü. Aynı şekilde taş gibi uyurdu hala öyle çok şükür 21 aylık Emzigini alır yatağına geçer uyur kendi kendine. Ama bu ufaklık içimden geçiyor 4 ay 10 günlük emzik biberon tutmuyor sürekli memede uyurken bile.

Sütünüz yeterli geliyor mu acaba bende meme artı mama ilerliyorum ama şuan atak haftası sanırım zor duruyor mememde ve doymuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir