Emme Problemi

58 görüntüleme
Ç

Çilem K.

24 Kasım 2025 16:29
Bebeğim4 aylık olmak üzere3. Ayda 600 grammaldı doktorumuz önümüzdeki ayda kilo alımı az olursa mamaya bbaslayalım dedi.. Bebeğim 5 dk emip bırakıyor kendini geriye atıyor aglıyor nefesssiz kalıyor gibi yapıyor bazen.. Emmediği için daha önce sahdıgım sütlerden verdim yinee emmiyor mama denedim onuda emmiyorilkemmeme basladıgında biberondan içiyordu şimdi onuda içmiyor 5 dk emdiği de yetiyor mu emin olamıyorum
A

Ayşe Ş. ..

24 Kasım 2025 17:04
Önemli olan süresi değil baya büyümüş artık 5 dk kendini doyura bilir. Önemli olan kilo alımı ve günlük bez sayısı ne kadar. Süt yetiyormu oradan anlarsın. Meme ile savaş o dönemde çok oluyor alıp bırakıyor kafasını geriye atıyor sinirli gibi oluyor. Salya artışı varmı diş kaşınıyor mu ona bakın. Sagdığınız sütleri ısıtın kaşık ile ek gıda yada çorba, mama verir gibi verin. Benim bebeğim ilk başta biberon aldı sonra almadı. Mamayı bile geri alışana kadar kaşıkla verdim. İnternetten bakın ama 6-7 ıslak bez çıkıyor ise yeterlidir sütünüz. Kilo aldıran süt emzirmenin en sonunda gelir. Sonuna kadar emzirin. Birde sütünüzün kalitesini artıracak yaglandiracak bezinler tüketin onuda internetten bakabilir yada doktorunuza sorabilirsiniz. Benim doktorum tahin pekmez ye demişti bende çok işe yaradı
Ç

Çilem K.

24 Kasım 2025 17:08
Teşekkür ederim vakit ayrıp yazdıgınız için🙏
A

Ayşe Ş. ..

24 Kasım 2025 17:14
Ne demek hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. ❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir