Emme Problemi

68 görüntüleme
A

Asu K.

6 Ağustos 2025 17:16
Bebeğim 11 günlük emerken sürekli süt boğazına kaçıyor ve öksürüyor nefes alamıyor, nedeni ne olabilir
M

Melike Ö.

6 Ağustos 2025 17:17
Sütünüz çok tazyikli geliyor olabilir önden sağım yapabilirsiniz
Seçil A. K.

Seçil A. K.

6 Ağustos 2025 18:05
Süt toplayıcılarda iş görüyor. Lansinoh ya da Mochi deneyin derim. Kullanımı çok kolay
E

Elif A.

6 Ağustos 2025 20:11
Benimde öyleydi sütün tazyikli olmasından dolayı ben emzirmeden önce bir miktar sağım yapıyorum daha sonra emziriyorum öyle yaptığım zaman daha rahat emiyor 1 buçuk aylık hala bu şekilde yapıyorum yoksa hala boğazına kaçıyor sizin bebek daha da küçük olduğu için yutkunma refleksinde daha düşün oyüzden sağım yaparak vermenizde fayda var birde başı vücuduna göre biraz daha dik tutun
N

Nazlı Ö. ..

6 Ağustos 2025 20:16
Merhaba, hiperlaktasyon olabilir. Önce bir iki dk. sütünüzü sağın sonra emzirin. Ve yatarak emzirin o zaman boğazına kaçmıyor. Daha rahat emiyor bebek. Ve burnunun açık olduğundan emin olun beslenme öncesi burnunu temizleyin 🌸
A

Asu K.

6 Ağustos 2025 22:06
Dediğiniz gibi yaptım gerçekten daha rahat emiyor, hiperlaktasyon olduğunu düşünüyorum, bir kaç emzirmede bile gaz sancısı hafifledi çok teşekkür ederim 🫶🏻🌼

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir