Emme Azlığı ve Mama
52 görüntüleme
Ü
Ümran B.
19 Ağustos 2025 06:12
Oğlum 4 ay 23 günlük 1 haftadır memeyi sık emmiyor gün içinde 2 3 anca gecede 1 kere. Emerkende ağlama memeyi 2 emip bırakma o şekilde emiyor. Geceleri saat başı ağlayarak uyanıyor aç olabilmr ihtimaline karşı meme vermeye çalışıyorum emmiyor emzik verip geri uyutuyorum. Bugün mama aldıracağım mama vereceğim,başına gelen arkadaşlarımız var mı ya emzirmeyi çok isteyen biriyim. Loş ortam,sessiz ortam,ayakta emzirme vs.denedim ama maaleseff ki olmuyor.
Y
Yasemin D.
19 Ağustos 2025 06:18
4 ay atak dönemi ve meme reddi yaşanıyor diyenler var biz böyle bir şey yaşamadık ama meme reddi olabilir mi belki sütünüzü sağım yaparak geliyor mu gelmediği için mi emmiyor anlayabilirsiniz
Ü
Ümran B.
19 Ağustos 2025 06:21
Sütüm sağdığımda hep az geliyor baştan beri ama kilo alımı iyiydi aylık 700 gram kilo alıyordu. Çok sağımda yapmadım çünkü göğüslerim yara olup kanıyordu,bebekte emdikçe tatmin oluyordu ama 1 haftadır beni çok zorluyor🤦♀️
D
Dilan Ş. ..
19 Ağustos 2025 06:56
Bizde 4 ayda yaşadık sabırlı olun geçiyor ben şarkı söyleyerek yada uyku sersemi olduğu zamanlarda emziriyordum bir hafta sonra normale döndü insallah biran önce düzelir
Z
Zeynep K. Ö. ..
19 Ağustos 2025 07:02
4 ay 5 günlük aynı şeyi yaşıyorum bende emzirip sıkıldığı zaman mama veriyorum günde 1-2 kez aç kalmasın diye yeteri kadar ememeyince çiş sayısı da azalıyor bezdeki çünkü
Ü
Ümran B.
19 Ağustos 2025 07:10
Dilan hanım hepsini deniyorum olmuyor gece uyku sersemine vermek istiyorum ama ağlıyo almıyo,sma kullanıyorduk yeni doğduğunda az önce tekrar aldım yaptım onu içiyor
Ü
Ümran B.
19 Ağustos 2025 07:11
Zeynep hanım evet bez sayımızdada düşüş olmaya başladı. 3.ay atak haftasındada meme reddi yapmıştı ama bu kadar değildi🤦♀️