Emerken ve Beslenirken Öfke,hırçınlık Durumu

144 görüntüleme
Ş

Şeyda E.

28 Temmuz 2025 11:36
Meme ve mama verirken her ikisinde de değişik sesler, çığlık, öfke durumu yaşıyorum sebebini bilen var mı? Bebeğim 20 günlük oldu henüz… Gaz problemi pek yaşamıyoruz. Son bir haftadır hırmın ve sinirli…
B

Buket Ç.

28 Temmuz 2025 11:54
Sıcaktan bunalıyor olabilir belki. Son bir haftadır inanılmaz sıcak havalar. Benim bebeğim de emerken çok terleyip bunaldığı için beslenmesini yarıda kesiyor birkaç gündür. Bu da hırçınlık yapabiliyor.
R

Rümeysa A.

28 Temmuz 2025 14:30
Merhaba gaz problemi 20 günden sonra başkar genelde. Emmenin ortasında oluyorsa kaldırıp biraz gaz çıkarmayı deneyin. Birde tuvaletini yapıcak olabilir.
İ

İrem K.

28 Temmuz 2025 20:36
Benim de 50 günlük ve son 1 haftadır 5 dk emip çığlık atıyor emmiyor ağzındakini bile yutmuyor sonra da 2-3 saat emmek istemiyor eskiden ne zaman versem emerdi
K

Kübra Ö.

29 Temmuz 2025 11:40
Süt fazla geliyor olabilir. Benimki 2 aylık aynı sorun bende de doğduğundan beri var.
Ö

Özge K.

29 Temmuz 2025 19:57
Bende de öyle tam iki aylık olucaz sürekli memede kavga gaz var diye düşünüyorum tam emecekken ayaklarını çekiştiriyor sürekli o yüzden emdiremiyorum zorlanıyorum çok mecbur sağım+ mama destekli gidiyoruz çözümü olan var mı
S

Sebile A. A. B.

29 Temmuz 2025 20:07
Bebeğiniz çok acıkmadan emzirmeyi deneyin birde sütünüzün akış hızı yavaşsa vee bebek tam doyum sağlayamıyorsa sinirli ve hırçın olabilir. Bu bebeğin çok acıktığını gösterir. Süt fazla gelse oda mide de hızlı yutkunmaya bağlı şişkinlik ve gaz yapar. Buda bebeği rahatsız edebilir. O zaman da memeyi biraz sağarak biberonla sonra emzirerek bebeği beslemeyi deneyebilirsiniz.
Ş

Şeyda E.

29 Temmuz 2025 20:53
Herkese kıymetli yorumları ve destekleri için teşekkür ediyorum. Dikkate alacağım 🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir