Emerken Ses
106 görüntüleme
B
Bahar K.
15 Temmuz 2025 15:10
Bebeğim emerken hiii hiii diye ses çıkarıyor hava kaçırıyor gibi neden oluyor acaba çözümü var mı?

Nisa N. M.
İlk ve Acil Bakım Teknikeri
15 Temmuz 2025 15:16
İnternette aktif emme sesi olarak bakabilirsiniz belki yardımcı olur benzetebilirisniz

Yasemin İ. K.
15 Temmuz 2025 16:21
Burnu tıkalı olabilir, sütünüz hızlı akıyor olabilir, doğru pozisyon olmayabilir vs vs bebeğinizin kaç aylık olduğuna göre de değişir bunun sebebi ve çözümleri bence
B
Bahar K.
15 Temmuz 2025 16:22
Bebeğim 41 günlük burnu tıkalı evet sütüm de bazen hızlı akıyor onlardan olabilir mi yani

Yasemin İ. K.
15 Temmuz 2025 16:30
Tabiki olabilir bahsettiğiniz ses sanki nefes nefese kalıyor gibi bir ses. Ben öyle anladım yani. Burnunu sürekli açık tutmalısınız, serum fizyolojik ile yıkamak ve gerekli ise arkasına aspiratör ile temizlemek. Süt akışınız hızlı ise de arkanıza yaslanarak veya sırtüstü yatarak bebeğinizin burun delikleri açık kalacak şekilde emzirmeyi deneyin. Benim de öyle bunları uyguladım. Belki işinize yarar
B
Bahar K.
15 Temmuz 2025 17:14
Çok teşekkür ederim deneyeceğim

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
16 Temmuz 2025 09:31
Merhaba bebeğiniz göğüs ucunuzu tam kavrayamadığı için yanlış tutuştan dolayı bu ses çıkabilir ya da sütünüz hızlı geliyorsa bebek tolere edemediği için bu sesi çıkartır dikkat edin ve önlem alın