Emerken Nefes Almayı Bırakma
82 görüntüleme

Damla
17 Mart 2026 23:46
52 günlük bebeğim var emerken bir süre sonra nefes almayı bırakıyor sanki unutuyor gibi sonra ben burnunun ucuna falan dokunuyorum hatirlasin diye bazen de nefessiz kaldığını anlayıp kendi memeden ayrılıyor ve kafasini tutabildigi kadar yukari kaldirip o şekilde nefes alıyor ve ağlıyor. Neden oluyor? Ayrica çok sık da emerken süt boğazına kaçıyor öksürüyor. Nefes almayı bırakmasını Dr a sordum morarma yoksa sıkıntı değil dedi ama yine de korkuyorum.
B
Büşbüş
18 Mart 2026 00:52
Sütünüz tazyikli olabilir emzirmeden önce 10 ml elle sağım yapın.
R
Rabia K. ..
18 Mart 2026 01:28
Burnu tıkalı mı kontrol ettiniz mi

Damla
18 Mart 2026 01:46
Burun yıkama yapıyorum 5 ml sf i her iki buruna sıkıyorum bazen çekiyorum da çok fazla çıkanı da olmuyor temiz burunu, daha çok alamıyor gibi degil de nefes almayı bırakıyor gibi oluyor. Tazyikle alakalı değil çünkü o zaman genelde boğazına kaçınca öksürüyor bunda kendisi nefes almayı bırakıyor ama dışarıdan tepki ile yada bazen kendi hatırlayarak bilmiyorum o zaman nefes almaya başlıyor
Ş
Şule ..
19 Mart 2026 23:30
Burun yıkama yapıyorum 5 ml sf i her iki buruna sıkıyorum bazen çekiyorum da çok fazla çıkanı da olmuyor temiz burunu, daha çok alamıyor gibi degil de nefes almayı bırakıyor gibi oluyor. Tazyikle alakalı değil çünkü o zaman genelde boğazına kaçınca öksürüyor bunda kendisi nefes almayı bırakıyor ama dışarıdan tepki ile yada bazen kendi hatırlayarak bilmiyorum o zaman nefes almaya başlıyor
Yükleniyor...