Emerken Nefes Almayı Bırakma

82 görüntüleme
Damla

Damla

17 Mart 2026 23:46
52 günlük bebeğim var emerken bir süre sonra nefes almayı bırakıyor sanki unutuyor gibi sonra ben burnunun ucuna falan dokunuyorum hatirlasin diye bazen de nefessiz kaldığını anlayıp kendi memeden ayrılıyor ve kafasini tutabildigi kadar yukari kaldirip o şekilde nefes alıyor ve ağlıyor. Neden oluyor? Ayrica çok sık da emerken süt boğazına kaçıyor öksürüyor. Nefes almayı bırakmasını Dr a sordum morarma yoksa sıkıntı değil dedi ama yine de korkuyorum.
B

Büşbüş

18 Mart 2026 00:52
Sütünüz tazyikli olabilir emzirmeden önce 10 ml elle sağım yapın.
R

Rabia K. ..

18 Mart 2026 01:28
Burnu tıkalı mı kontrol ettiniz mi
Damla

Damla

18 Mart 2026 01:46
Burun yıkama yapıyorum 5 ml sf i her iki buruna sıkıyorum bazen çekiyorum da çok fazla çıkanı da olmuyor temiz burunu, daha çok alamıyor gibi degil de nefes almayı bırakıyor gibi oluyor. Tazyikle alakalı değil çünkü o zaman genelde boğazına kaçınca öksürüyor bunda kendisi nefes almayı bırakıyor ama dışarıdan tepki ile yada bazen kendi hatırlayarak bilmiyorum o zaman nefes almaya başlıyor
Ş

Şule ..

19 Mart 2026 23:30
Damla
Burun yıkama yapıyorum 5 ml sf i her iki buruna sıkıyorum bazen çekiyorum da çok fazla çıkanı da olmuyor temiz burunu, daha çok alamıyor gibi degil de nefes almayı bırakıyor gibi oluyor. Tazyikle alakalı değil çünkü o zaman genelde boğazına kaçınca öksürüyor bunda kendisi nefes almayı bırakıyor ama dışarıdan tepki ile yada bazen kendi hatırlayarak bilmiyorum o zaman nefes almaya başlıyor
benim bebeğim de normal zamanda yapıyordu sonraları o süre içinde reflü sebebiyle ağzına süt geldiğini ve onu yutmaya çalıştığını anladım sizde de benzer bir şey olabilir mi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir