Emerken Kızarıp Bağrınma
129 görüntüleme
N
Nilay T.
16 Temmuz 2025 12:57
Bebeğim özellikle gündüzleri emerken kızarıyor bağrınıyor ıkınıyor kendisini ittiriyor. Memeden çekince de ağlıyor geri gelmek istiyor. Geri geldiğinde emerken tekrar aynı şeyleri yapıyor. Sütüm geliyor, ortam hava sıcaklığı iyi, sessiz. Burnu açık, gazı yok, farklı poziyonlar deniyorum hepsinde aynı. Sorun ne olabilir?
M
Makbule T. ..
16 Temmuz 2025 13:09
Bende aynı sorunu yaşıyorum sütüm geliyor ama yetmediğini düşünüyorum artık biz mama da yiyoruz günde 2 kere ama böyle yaptığı için mama mı versem daha fazla diye düşünüyorum aç gibi geliyor

Melekber A.
16 Temmuz 2025 13:21
Bende de aynı problem var süt az geldiği için veya tam tersi çok geldiği için olabiliyor ayakta emzirmeyi deneyin
B
Büşra Ö. ..
16 Temmuz 2025 14:25
Emdirirken ara verin gazını çıkarıp devam edin düzeliyor gazı olduğu için yapıyor
S
Seher Ç.
16 Temmuz 2025 19:35
Bende de aynı sorun oluyor özellikle gündüzleri oluyor,doymuyor mu diye endişe ediyorum,neyden kaynaklıdır acaba?
D
Demet D. T.
16 Temmuz 2025 20:38
Bende de aynısı oluyor meme boşalınca yani biraz daha sönükleşince ağlıyor ben süt bitiyor yada azalıyor diye ağladığını düşünüyorum . Kucağa alıp sakinleştirip tekrar deniyoruz biraz daha emiyor
N
Nuray Y. ..
16 Temmuz 2025 20:44
Bende aylarca aynı sorunu yaşadım ama sütüm hızlı geldiği için hemen gaz oluşuyordu hava da yutuyor çünkü emerken. Mama vermeden once oyle yapınca hemen gaz öıkarma pozisyonunda bir iki defa vurun rahatlayacaktır tekrar devam edin yada süt tazyikliyse makas hareketı kaparak memeye oyle verin veya dik pozisyonda emzirin o zaman gazı tölere edebiliyor. Sütün az ise onada sibirleniyor olabilir o zamanda düzenli sağım yapın.