Emerken Huzursuzluk

78 görüntüleme
B

Buse K. ..

16 Aralık 2025 14:30
Merhaba, kızım son zamanlarda hem emme de çok huzursuz. Kafasını geriye atıyor. Kaldırıyor. Ağlıyor ve bağırıyor. Ya da ıııı diye inliyor gibi. Her emme de öyle. Diş her emme de yapmıyormuş. Sütün tadı normal. Hızlı veya yavaş gelmiyor hepsini kontrol ettim. Bı sure sonra yoruluyor ve uyuyor. Ama bu durum hem onu hem beni üzüyor ve yoruyor. Neden olabilir napabilirim. Haftaya 6 aylık olacak.
E

Esra

16 Aralık 2025 14:39
Diş çıkarma sürecine giriş olabilirsiniz bizde ayıydık uykuları da çok bozuktu diş çıkardı
S

Sema A. ..

16 Aralık 2025 14:43
Burnu da tıkalı olabilir. Petekler yanınca ortam nemi azalıyor malum. Emerken nefes alamayınca zorlandığı icin boyle seyler yapabiliyorlar.
B

Buse K. ..

16 Aralık 2025 15:05
Dişe dair belirti yok, burnu da temiz. Valla çok zordayız
S

Sema A. ..

16 Aralık 2025 17:15
Doluluk degil de kuruluktan bahsediyorum Buse hanım. Ortam nemi nasıl?
B

Buse K. ..

16 Aralık 2025 17:22
Ortam nemi de ideal ayrıca başka odada, evde, arabada, dışarda vs emzirirken de aynı şeyi yaşıyoruz
C

Ceren ..

16 Aralık 2025 17:28
merhaba bebeğim altı aylık kaç gündür benzer şeyler yaşıyoruz çok hırçjn emerken beni çekiştiriyo bana vuruyp gergin ben de doymuyo mu diyordum dişten olabilir mi sanki kabarıklık vardı hafif sabah baktığımda uykusuzluk da çok fazla bu sabah ezanda uyuduk
B

Buse K. ..

16 Aralık 2025 17:31
Biz günde 4 kere mama veriyoruz ( doktor onayıyla) doyuyordur diye tahmin ediyorum sizinkini bilemem ama bizimde uykular öyle . Bizde sabah ezaninda uyandık. Geri uyutmaya çalıştım. Mayismis haldeyken yapmıyor işin garip tarafı sizinki de öyle mi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir