Emerken Gözlerini Kapatıyor

158 görüntüleme
B

Burcu B. Ö.

21 Kasım 2025 09:52
Merhabakızlar 4.5 aylık bebeğim var bu ara meme reddimiz var ama emerken yüzünü kapatıyor gözlerini falan kapatıyor neden olur acaba
S

Ssssss

21 Kasım 2025 11:03
4.ayda yaptığı hareketler normal bnce parmakda emebilir saçını da yolabilir sizin yüzünüzle de oynayabilir biz 4.5 ayken yüzünü kapatıyor utan diyordum yapıyordu seviniyordu yüzümü seviyordu cici diyordum absürt değil bnce bizde yaşadık geçti
B

Burcu B. Ö.

21 Kasım 2025 12:16
Evetaşırı parmak emmesi var o bana normal geliyor ama gören herkes inşallah bırakın yazık falan diyor parmak emmek iyiye işaret değil diyolar bana bu ayda normal geliyor sadece göz kapatmasını hiç yapmıyordu merak ettim
S

Ssssss

24 Kasım 2025 18:05
Parmak emmek neden iyi değilmiş ben doktora sordum kendisi öyle rahat ediyordur bırak dedi parmak incelmesi olmaz dedi bu aylarda damakları diş yerleri kaşındığı içinde yapıyordur dedi üstelik emzik emmiyor oğlum parmakla uykuya rahat geçiyor engellemeyin bende engellememk çok istedşm doktor bırak dedi
B

Burcu B. Ö.

24 Kasım 2025 18:14
Ben hiç engellemiyorum hatta bazen dalmasına yakın parmağını koyduğum bile oldu ağzına gören işte beş yaşına kadar emmeye devam eder diye kötü yorum yapmak için diyor benim oğlum da emzik sevmedi :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir