Emerken Gaz Sorunu

60 görüntüleme
D

Deniz V. ..

23 Temmuz 2025 12:28
Merhaba 55 günlük bebeğim emerken sürekli ağlıyor ve gaz sancısı oluyor. Kaldırıp gazını çıkarıp 1 dakika bekleyip devam ediyorum çünkü doymamış oluyor. Alerjik bir bebek yediklerime de çok dikkat ediyorum ama anlam veremiyorum yardımcı olabilir misiniz emzirme öncesinde yapmam gereken bir şey var mı?
Yeter O. .

Yeter O. ..

23 Temmuz 2025 12:30
Bi çay kaşığı kimyonu çay bardağına katın 1 su ekleyin sıcak soğuduğu zaman için ben hep öyle yapıyorum baya etkili sizdeki gazda çıkıyor emin olun
D

Deniz V. ..

23 Temmuz 2025 12:31
Deneyeyim çok teşekkür ederim. Anne çaylarından da içiyorum fakat faydası olmuyor sanırım
Fatma N. Ç.

Fatma N. Ç.

Emzirme Danışmanı

23 Temmuz 2025 12:52
Merhabalar , emerken ağlamasının bir çok nedeni olabilir. Minik Pozisyon değişiklikleri bile buna çözüm olabiliyor bazen danışanlarım arasında. Eğer fışkırır bi sütünüz varsa ve farkında değilseniz tazik sorunu yaşıyorsanızda bebek bundan rahatsız olabilir .Rezene ve kimyon çayı tüketebilirsiniz gıda olarak, tohum halinde alıp kendiniz demleyin hazır paketlerden daha etkili olacaktır . Yaz dönemi her gün bile bebeğinizi yıkayabilirsiniz şampuan kullanmadan, veya kova banyosu dediğimiz yöntemde bebeğinizi rahatlatacaktır. Bebek masajı da çok etkili olur. Şu an kendi bebeğim 10 aylık ve en etkilisi gaz masajları oluyordu çözüm olarak. Danışanlarıma da sık öneriyorum . Ayrıntılı bilgi için instagram hesabımdan takip ederek ulaşabilriismiz yardımcı olurum . Profilde link mevcut
D

Deniz V. ..

23 Temmuz 2025 13:22
Desteğinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim
Yeter O. .

Yeter O. ..

23 Temmuz 2025 14:11
Anne çayları boş yemeğe bile kimyon katın yiyin etkisi olacak

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir