Emerken Çırpınma

147 görüntüleme
İ

İnanç B.

28 Mart 2026 20:28
Bebeğim aşırı çırpınmaya başladı son zamanlar da emmek istemiyor gibi ama bırakmak da istemiyor
C

Ceren c.

28 Mart 2026 20:47
1-4 aylık mi m bu zmanala da gazı çok oluyorm bu şekilde davranışlar sergiliyorlar
İ

İnanç B.

28 Mart 2026 20:52
2.5 aylık gaz sorunumuz azaldı rahat çıkarmaya başladı artık ama sürekli çırpınıyor
C

Ceren S.

Premium Üye
29 Mart 2026 17:28
Meme hızlı veya fazla iniyor olabilir mi ? Önden hafifletecek kadar sağım yapabilirsiniz
G

Gamze Ç.

Premium Üye
30 Mart 2026 09:59
İnanç Bilgi
2.5 aylık gaz sorunumuz azaldı rahat çıkarmaya başladı artık ama sürekli çırpınıyor
Aynı durum bende de var çıldırıyor memede ayırıp sakinleştiriyorum gazını çıkarıyorum aynı sakız gibi sağa sola sündürüyor
İ

İnanç B.

30 Mart 2026 10:00
Ceren Sağlam
Meme hızlı veya fazla iniyor olabilir mi ? Önden hafifletecek kadar sağım yapabilirsiniz
Onu da denedim gazını da çıkardım yine devam ediyor
İ

İnanç B.

30 Mart 2026 10:01
Gamze Çelik
Aynı durum bende de var çıldırıyor memede ayırıp sakinleştiriyorum gazını çıkarıyorum aynı sakız gibi sağa sola sündürüyor
Yatarak emzidirdiğimde bu kadar çırpınmıyor en azından böyle hem kucakta uyumayı bir tık da olsa azaltabildim
G

Gamze Ç.

Premium Üye
30 Mart 2026 10:02
İnanç Bilgi
Yatarak emzidirdiğimde bu kadar çırpınmıyor en azından böyle hem kucakta uyumayı bir tık da olsa azaltabildim
Ben de bazen öyle yapıyorum ama dışarda falan zor oluyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir