Emerken Çekip Bırakma
122 görüntüleme
E
Esra K. B.
5 Ağustos 2025 19:21
Bebeğim 5 aylık 2 haftadır her emmemiz bir zulüm . Sürekli bir emiyor bir bırakıp mızmızlanıp tekrar memeye geliyor . Baktığımda süt de geliyor ama onun istediği fazlalık da mı değil sorun nedir hiç anlamadım . Diş sancılarımız da var onunla bir ilgisi var mıdır. Gerçekten artık her emme kan ter içinde kalıyorum şekilden şekile giriyorum emsin diye artık mama vermeyi düşünüyorum
S
Saziye G.
5 Ağustos 2025 19:25
Malesef etrafı keşfetmeye başlıyor kalkmak istiyorlar benim bebeğim de nu şekilde başladı 7 aylık daha da zorlaştı emzirmek mama veriyorum veya sağıyorum
E
Esra K. B.
5 Ağustos 2025 19:26
gezerek emzirmezsem de dediğiniz gibi emip kalkmaya çalışıp tekrar memeye geliyor resmen mekik çekiyor ya gerçekten bebişleri anlamak çok zor 😅
S
Saziye G.
5 Ağustos 2025 19:32
Evet öyle gerçekten çok zor sessiz sakin bir ortamsa emzirin öyle daha rahat oluyor. Hatta karanlık perde varsa daha iyi öyle biraz daha kalıyor memede
G
Gül
5 Ağustos 2025 19:38
Bizimki 9 aylık hala aynı şekilde emip bırakıyor dişi anca bi tane çıktı
K
Kübranur ..
5 Ağustos 2025 20:19
Benim bebeğim de aynı en son çareyi pozisyon değiştirerek emzirmeyle buldum en güzel şekilde o sırt üstü yatarken mememi üsten sarkıtıyorum şınav pozisyonunda duruyorum yani öyle emiyor ama bu da her yerde olmuyor maalesef
E
Esra K. B.
5 Ağustos 2025 21:17
Önce yatarak sonra gezerek kucakta artık yorulduktan sonrada sizin dediğiniz gibi yatağa bırakıyorum şınav şeklinde duruyorum . Teşekkür ederim yorumlarınız için anladığım kadarıyla geçici bir durum değil gibi duruyor 🤦🏻♀️