Emerken Aşırı Isırma

114 görüntüleme
E

Esra Ö. ..

27 Haziran 2025 21:12
11 aylık bebeğim emerken aşırı ısırıyor. Sadece emerek uyuyor ama memeyi ağzına alınca ısırıyor bu sefer çıkartınca ağlıyor. Israrla meme istiyor ama verince de ısırıyor artık elim kolum bağlanmış durumda ne yapacağımı şaşırdım. Vermesem morarana kadar ağlıyor versem ısırıyor. Yalancı meme almıyor başka türlü uyumuyor. Zamanında sütüm az diye yapılan baskılardan dolayı sürekli emerek uyudu ne kadar emerse o kadar iyidir diye. Ne yapmam lazım ne olur yardım edin
Ozlem S. Ş.

Ozlem S. Ş.

27 Haziran 2025 21:16
Meme başlıkları var silikon deneyebilirsiniz. Bağ kurma dönemini geçtiği için sorun olmayacaktır sanırım en azından denemeye değer
Y

Yasemin İ. K.

27 Haziran 2025 21:18
Başka türlü uyumaya alışması gerekiyor. Biraz zor olacak ama mecbur. Deneyeceksiniz sürekli, ilk günler çok zor geçiyor. Ben aşamalı bıraktırmıştım memede uyumayı. İlk yatırırken emzirdim, sonraki uyandığında salladım direndi ama vermedim, saatlerce uyumadığı oldu, uyuyup tekrar uyandığında emzirdim vs vs bunu bir döngü halinde sabırla devam ettirdim ve sonraki günlerde artık gece beslenmesine de gerek kalmadığı için gece tamamen emzirmeyi sonlandırdım. Böylece memede uyuma desteği de bitmiş oldu. İlk zamanlarda sallanmak için de sürekli uyanıyor. Bu süreç çoook sabır istiyor ve insanı çok yoruyor ama sonunda zafer geliyor 😃 Bol şans diliyorum
F

Fatma G. ..

27 Haziran 2025 21:21
Hala diş çıkarıyor diş sancısını rahatlamaya çalışın karanfil yağı sürün bu biraz rahatlatır
ısırması huy haline gelmişse de her ısırdığında parmağınızla ağzının kenarından ayırmaya çalışın ve her seferinde ısırma diyin emebilir ama ısırmamasi gerektiğini öğrenir.umarim faydalı olur
E

Esra Ö. ..

27 Haziran 2025 21:21
Özlem hanım inşallah :( Yani inanın tam 4 kere meme reddinden döndüm bitik durumdayım şimdi yine böyle olunca artık takatim kalmadı
E

Esra Ö. ..

27 Haziran 2025 21:23
Şuna o süreci kaldırabilecek miyim bilmiyorum ama deneyecegim bende desteksiz uykuyu çünkü artık onunda uykusu kalitesiz hale geldi kendimi her seferinde geçiyorum zaten ama son zamanlarda çok canım yanar oldu :(
E

Esra Ö. ..

27 Haziran 2025 21:23
Sanırım huy haline geldi Fatma hanım dediklerinizi uygulayacağım bir de umarım işe yarar
F

Fatma G. ..

27 Haziran 2025 21:26
Allah yardımcınız olsun ❤️ bunun da üstesinden gelirsiniz
R

Rabia C. ..

29 Haziran 2025 13:21
Benim bebegim de 6 aylim 2 alt dişi cikti ve surekli isiriyor emmiyor. Memeyi cekince de geri tutmuyor öğürüyor. Ne yapacağım bilmiyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir