Emerken Ağlama/söylenme
67 görüntüleme
K
Kübra T. Ç.
19 Ağustos 2025 11:33
34 günlük bir bebeğim var. Sadece anne sütü alıyor. Sütüm hızlı akışlı. Ama son bir haftadır 10 beslenmenln 6-7 sinde emerken için için bir ağlama, söylenme halinde. Ağladığı için memeyi bırakıyor sonra meme ağzından çıktı diye sinirleniyor. Tuhaf bi döngüye giriyoruz. Besleme arasında gazda çıkartıyorum ama devam ediyor neden olabilir ?
Ü
Ümran A.
19 Ağustos 2025 11:36
Benim kızım da 3 aylık ve son bir haftadır sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz. Emerken sürekli bir sızlanma hali var
Ş
Şule G.
19 Ağustos 2025 11:57
Bizde o dönemlerde ara ara oluyordu nedenini anlayamamıştım ama süt ürünlerine alerjisi varmış emerken rahatsızlık oluyordu muhtemelen bu yüzden de beslenmesi yarım kalıyordu. Mukuslu kaka, gürültülü kaka yapma, döküntü gibi şikayetleriniz var mı. Belki bir gıdaya intolerans olabilir
K
Kübra T. Ç.
19 Ağustos 2025 12:48
Bu şikayetlerin hiç biri yok aslında ortalama 3-4 günde bir kaka yapıyoruz (kakamız sağlıklı anne sütü kakası renk ve kıvamında ve kilo alımımız iyi ) doktor anne sütü alan çocukda normal olduğunu bir sorun olmadığını söyledi. Günde 6 dan fazla çişli(dolu) bez çıkarıyoruz. Ama yine de bu alerji durumunu değerlendireceğim çok teşekkür ederim 🙏🏻
Ş
Şule G.
19 Ağustos 2025 13:04
Tek bir nedeni yokmuş bende baktım. Bazen bebeğin mizacından da kaynaklı olabiliyormuş, bazen gaz problemi de neden oluyormuş. Anlattığınıza göre alerjik bir sebep değil gibi. Doktorunuz da normal demiş belki de dönemsel bişeydir. Bizim alerji nedeniyle günde 5 6 defa sulu köpüklü olurdu sizde bir sorun yokmuş.