Emerek Uyuyor

260 görüntüleme
S

Sinem S.

28 Temmuz 2026 23:34
Bebeğime 16 aylıkken emziği bıraktırdım 2 aydır beni emerek uyuyor ve en az 40 dakikada uykuya geçiyor uyumak istemiyor kalkıyor artık göğüslerim acıyor ne yapmam lazım tüm sinir sistemim çöküyor artık bırakıcam 12 1 de uyusun o raddeye geldim yada emzirmeyi mi kesmeliyim
B

Başak G. Y.

Premium Üye
28 Temmuz 2026 23:58
Merhaba kızım 1 yaşına girmek üzere emzirerek uyutuyordum bazen gece 10 kere uyanıp emmek istiyordu o yüzden 1 haftadır önce emzirip sonra banyo yaptırıp kendi odasında yatırmaya başladım. Gece uyanması 2ye düştü belki siz de deneyebilirsiniz 🥹 (oda ayırmak çok zor geldi bana hala çok tedirginim o yüzden 2 adım ötede de olsa kamera açık uyuyoruz yine de bebeğime bu durum daha iyi geldi bence tabii bana da ) umarım faydası olur ☺️
S

Sinem S.

28 Temmuz 2026 23:59
Odasına geçtiğinde tekrar emmek istemiyor mu uykuya kendisi mi geçiyor
B

Başak G. Y.

Premium Üye
29 Temmuz 2026 00:02
Sinem San
Odasına geçtiğinde tekrar emmek istemiyor mu uykuya kendisi mi geçiyor
Banyodan sonra iyice mayışıyor zaten giydirirken de ışığı iyice kısıp ninni söylemeye başlıyorum bir de şimdi uyuyacağız diye söylüyorum hep o zaten uyuyacağını anlıyor ama bu bir süreç her bebek farklı tabii ki eğer diretirse birkaç gün yine biraz emzirip yavaş yavaş bıraktırılabilir belki
S

Sinem S.

29 Temmuz 2026 00:03
sabah kaçta uyanıyor bebeğiniz acaba gündüz uykularında mı bir hata yapıyorum
B

Başak G. Y.

Premium Üye
29 Temmuz 2026 00:06
Sinem San
sabah kaçta uyanıyor bebeğiniz acaba gündüz uykularında mı bir hata yapıyorum
Benimki maalesef çok erken uyanıyor 😅 6da ayaktayız şanslıysak 7. Gündüz 2 uyku yapıyor sizinki biraz daha büyük belki de tek uykuya geçiş yapabilirsiniz. Ama bence emerek uyuduğu için uyandığında tekrar emmek istiyor. Ben kendi bebeğimde bunu gördüm en azından.
S

Sinem S.

29 Temmuz 2026 00:08
Başak Gül Yaldız
Benimki maalesef çok erken uyanıyor 😅 6da ayaktayız şanslıysak 7. Gündüz 2 uyku yapıyor sizinki biraz daha büyük belki de tek uykuya geçiş yapabilirsiniz. Ama bence emerek uyuduğu için uyandığında tekrar emmek istiyor. Ben kendi bebeğimde bunu gördüm en azından.
Şimdi baktım yaşına bebeğinizin benim bebeğimde o şekildeydi büyüdükçe bozuldu en geç 8 de uyurdu 😔
S

Sinem S.

29 Temmuz 2026 00:08
Başak Gül Yaldız
Ama bebeğimizin kendi uyuması çok güzel o zaman da sallardım beşiğinde sürekli
B

Başak G. Y.

Premium Üye
29 Temmuz 2026 00:10
Her bebek farklı dediğim gibi siz yine de emzirme-banyo-uyku ve oda ayırma bi deneyin bence denemediyseniz tabii ki siz benden daha tecrübelisiniz 🥹
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir