Emerek Uyuyor
260 görüntüleme
S
Sinem S.
28 Temmuz 2026 23:34
Bebeğime 16 aylıkken emziği bıraktırdım 2 aydır beni emerek uyuyor ve en az 40 dakikada uykuya geçiyor uyumak istemiyor kalkıyor artık göğüslerim acıyor ne yapmam lazım tüm sinir sistemim çöküyor artık bırakıcam 12 1 de uyusun o raddeye geldim yada emzirmeyi mi kesmeliyim
B
Başak G. Y.
Premium Üye
28 Temmuz 2026 23:58
Merhaba kızım 1 yaşına girmek üzere emzirerek uyutuyordum bazen gece 10 kere uyanıp emmek istiyordu o yüzden 1 haftadır önce emzirip sonra banyo yaptırıp kendi odasında yatırmaya başladım. Gece uyanması 2ye düştü belki siz de deneyebilirsiniz 🥹 (oda ayırmak çok zor geldi bana hala çok tedirginim o yüzden 2 adım ötede de olsa kamera açık uyuyoruz yine de bebeğime bu durum daha iyi geldi bence tabii bana da ) umarım faydası olur ☺️
S
Sinem S.
28 Temmuz 2026 23:59
Odasına geçtiğinde tekrar emmek istemiyor mu uykuya kendisi mi geçiyor
B
Başak G. Y.
Premium Üye
29 Temmuz 2026 00:02
Odasına geçtiğinde tekrar emmek istemiyor mu uykuya kendisi mi geçiyor
S
Sinem S.
29 Temmuz 2026 00:03
sabah kaçta uyanıyor bebeğiniz acaba gündüz uykularında mı bir hata yapıyorum
B
Başak G. Y.
Premium Üye
29 Temmuz 2026 00:06
sabah kaçta uyanıyor bebeğiniz acaba gündüz uykularında mı bir hata yapıyorum
S
Sinem S.
29 Temmuz 2026 00:08
Benimki maalesef çok erken uyanıyor 😅 6da ayaktayız şanslıysak 7. Gündüz 2 uyku yapıyor sizinki biraz daha büyük belki de tek uykuya geçiş yapabilirsiniz. Ama bence emerek uyuduğu için uyandığında tekrar emmek istiyor. Ben kendi bebeğimde bunu gördüm en azından.
S
Sinem S.
29 Temmuz 2026 00:08
Benimki maalesef çok erken uyanıyor 😅 6da ayaktayız şanslıysak 7. Gündüz 2 uyku yapıyor sizinki biraz daha büyük belki de tek uykuya geçiş yapabilirsiniz. Ama bence emerek uyuduğu için uyandığında tekrar emmek istiyor. Ben kendi bebeğimde bunu gördüm en azından.
B
Başak G. Y.
Premium Üye
29 Temmuz 2026 00:10
Her bebek farklı dediğim gibi siz yine de emzirme-banyo-uyku ve oda ayırma bi deneyin bence denemediyseniz tabii ki siz benden daha tecrübelisiniz 🥹
Yükleniyor...