Emerek Uyutmayı Bırakırsam Emmeyide Bırakır mı ?
119 görüntüleme
H
Hatice K.
23 Aralık 2025 19:20
Merhaba bebeğim 12 buçuk aylık.
son 2 haftadır sadece uyku saatlerinde uyuyacağı zaman emiyor.
Onun dışında çok nadir canı sıkılınca falan emmek istiyor.
3 öğün yemek yiyor arada hep elinde bir meyve veya atıştırmalık bisküvi vs . yiyor.
zaten uyumak için emerken de çok az emip uyuyor. hala gece uyanınca emerek uyuyor. o da 30-40 saniye belkş emiyordur.
Ne yapacağım bilmiyorum ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum. Ama uyumak içinde emmeyi bıraksın istiyorum.
Zaten emerek uyumayı nasıl bıraktırıcam bilmiyorum ama bunu bırakırsa emmeyi de tamamen bırakır diye korkuyorum.
Ne yapmalım bilmiyorum.
Bugün bir sabah uyadığında emdi birde tek uyku yaptı o uykuya yatarken emdi. emmiyor yani uyumak dışında.
son 2 haftadır sadece uyku saatlerinde uyuyacağı zaman emiyor.
Onun dışında çok nadir canı sıkılınca falan emmek istiyor.
3 öğün yemek yiyor arada hep elinde bir meyve veya atıştırmalık bisküvi vs . yiyor.
zaten uyumak için emerken de çok az emip uyuyor. hala gece uyanınca emerek uyuyor. o da 30-40 saniye belkş emiyordur.
Ne yapacağım bilmiyorum ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum. Ama uyumak içinde emmeyi bıraksın istiyorum.
Zaten emerek uyumayı nasıl bıraktırıcam bilmiyorum ama bunu bırakırsa emmeyi de tamamen bırakır diye korkuyorum.
Ne yapmalım bilmiyorum.
Bugün bir sabah uyadığında emdi birde tek uyku yaptı o uykuya yatarken emdi. emmiyor yani uyumak dışında.
H
Hatice K.
23 Aralık 2025 19:26
yardım edin lütfen ne yapmalıyım artık büyüdü emzirerek uyutmak istemiyorum diyprum ama emmeyi tamamen bırakırsa
H
Hatice K.
23 Aralık 2025 19:31
????
H
Hatice K.
23 Aralık 2025 19:31
??

Özlem
23 Aralık 2025 19:57
Ya neden rahatsız oluyorsun ki uyurken emmesine anlattığın çok doğal bi süreç çocuk zaten gündüz ek gıdayla yeterince besleniyor allahtan uykusu gelince memeyi istiyor yoksa karnım tok deyip hiç istemese o daha kötü .Bence düzeni Çook normal o ne kadar emmek isterse kendi bilir ve ona ihtiyac ne kadarsa o kadar içer. Bence hiçbişi değiştirme gayet normal.
H
Hatice K.
23 Aralık 2025 19:58
rahatsız değilim aksine çok hoşuma gidiyordu ama hiçbiryerw anneme vs. bırakamıyorum. öbür türlü de alışsın istiyorum artık büyüdü diye

Özlem
23 Aralık 2025 20:01
Tabi sen bilirsin ben oğlumu hatırlıyorum ne kadar bana yanaştı ise süt için verdim ve sağlıklı bir yetişkinşu anda boyu kilosu artı 5,5 aylık bebeğim var 9,5 kilo daha yeni ek gıdaya başladım üstelik. Anne sütü kilo aldırıyor ve vereceğin hiç bişi onun gibi olamaz. 😊
H
Hatice K.
23 Aralık 2025 20:03
ben sütü kesmek istemiyorum zaten canım hiç. emerek uyumasın diye sadecex. ama işte bizim durumumuzda emerek değilde normal uyumaya alıştırsam emmeyide bırakır mı diye korktum. çünkü uyumak haricinde emmiyorek gıda yemesi güzel çok şükür

Özlem
23 Aralık 2025 20:05
AraDa sütünü sağ gün içinde emmiyor ya birikeni sağ ve buzluğa atmadan dolabın alt kısmında 3 güne kadar durması normal sen işin olduğunda önceden çıkartıp ılık suda ılıtıp biberon ile verebilirsin canım.

Özlem
23 Aralık 2025 20:06
Gündüz de emmiyor dedin ya o yüzden bu bi ihtimal ama bırakma olmaz bırakmaz düzenin değişir huysuzlanır ağlar anlamaz daha .

Özlem
23 Aralık 2025 20:27
Özetle yanındayken sen yokken sağdığın sütün ile eğer biberon istemezse sen onu bırakıp ayrılamazsın 😊 ee anne olmak hiç kolay değil bütün hayatın onun düzenine bağlı rabbim bunları bildiğindendir annelerin ayakları altına koymuş cenneti kuraban olduğum .