Emerek Uyutma
108 görüntüleme
F
Fatma Ç.
25 Haziran 2025 18:48
Merhaba 19 aylık emerek uyuyor. Çok zorlanıyorum. Onu ve kendimi yıpratmaktan nasil bir yol izlemeliyim.:((
B
Beyza ..
25 Haziran 2025 18:51
Yani bebegim suanda 7 buçuk aylık ve ben çok yorulduğumu hissediyorum 19 aylık bebeklerim hala memede uyuduğunu görünce korkuyorum bir yandan iyi bir yandan kötü :( konuşarak uyutmayi deneniz mi hiç masal anlatip hadi artık yatiyoruz vs gibi gibi
F
Fatma Ç.
25 Haziran 2025 18:54
Merhaba Beyza hanım
7 aylıkken poposuna pişpis yaparak uyutmaya calisiyordum kendini yataktan kaldirana kadar sürdü. Çok zor. Sürekli süt süt diyor. Gerçekten cok yıprandım. Arabadaysak öğle uykusunu yapabiliyor yada bebek arabasinda ama evdeysek tamamen emerek uyumak istiyor. Uyku rutinim bez değişimi kitap okumak ninni eşliğinde süt😏😏😏
7 aylıkken poposuna pişpis yaparak uyutmaya calisiyordum kendini yataktan kaldirana kadar sürdü. Çok zor. Sürekli süt süt diyor. Gerçekten cok yıprandım. Arabadaysak öğle uykusunu yapabiliyor yada bebek arabasinda ama evdeysek tamamen emerek uyumak istiyor. Uyku rutinim bez değişimi kitap okumak ninni eşliğinde süt😏😏😏

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
27 Haziran 2025 06:56
Merhaba, bebeğiniz ile başka rutinler oluşturarak bu durumun önüne geçebilirsiniz ve sürekli konuşun anlatın anlyorlar merak etmeyin verdiğiniz karardan dönmemeniz çok önemli