Emerek Uyumayı Nasıl Keserim? 16 Aylık
92 görüntüleme
S
Sevde T.
22 Aralık 2025 07:12
Kızım 9 aydır sadece emerek uykuya dalıyor. 16 aylık oldu ve geceleri 5-8 kez uyanıyor. Emip geri uyuyor. Benim için sorun değil ama onun uykusunun bu kadar sık bölünmesi beni rahatsız ediyor. Bunu nasıl aşacağız bilmiyorum. Tecrübeniz varsa lütfen yardımcı olun:((
S
Sevilay S.
23 Aralık 2025 15:51
Bende aynı durumdayım çok araştırdım biraz mızmızlanınca emzirniyorum su teklif ediyorum ama daha çok ağlıyor gece emzirmeyi kesemiyorum 17. Aydan sesleniyorum😂 bende yazayım cevapları bekleyelim
Ö
Öykü Ç.
25 Aralık 2025 23:20
@Sevde Topçu 4 ay daha dayanın sizi bıraz daha anlayabılecek kıvama geldiğinde gögusunuze geldiğinde acıyor yara olmus bugun veremeyecegım diyin ben şöle yaptım.ilk öglen uykusunda emerek uykuya dalmasını kestim. Kızım acıyor yara olmus bugun popona vurarak uyuyacaz, aksam meme ıyileşecek aksam verıcem . Tabı mızmızlamalar emme cabası felan oldu öglen. Her yaklastıgında uff acıyor kızım dedim. 1 gun almadı bı sekılde gectı ama sonra krizleri basladı . Benım kızım emzık tutmadı hıc bıberon sevmedı bunu düşünerek silikon uc aldım yapıstırdım ögle uykusunda agzına aldıgında bıraktı kızım yara oldu bunu takmak zorundayım dedim. Aksam ıyılesecek hep dedim öglen almamaya basladı silikonu gogusmde görunce yara olmus aksam ıyılecek dedi ve uyumayı kabul ettı. 4. Gunde tamamen vazgectı kabullendı . Arada gun içinde gelıp anne aksam ıyılecek demı dıyordu:) bnde evet dıyordum:) aradan yaklasık 1-1,5 ay sonra da geceyı kestım onu da kızım artık gecede acıyor sen buyudun dedm.bu gece son artık meme yok dedim ve kabullendı bıkacgun ıcınde. Cunku ögle uykusunda alt yapı hazırdı. Tabı ben bunu 26 aylıkken meme olayı bıttı 😀😀😀 20 aylıkken anlamaya ıyıce baslıyorlar ben kıyamadıgım için uzattım🥲 sonuc aksamları kendı kendıne uyuyor yanında uzanıyorum. Öğlen uykusunda ise poposuna ufak ufak piş piş yapıyorm:)