Emerek Uyumak

153 görüntüleme
Z

Zeynep A. T.

16 Temmuz 2025 19:15
Bebeğim 5 aylık 3.5 aylıkken uyku gerişemesi başladı hala devam ediyor. Her uyandığında emerek uyumak istiyor bunu nasıl bıraktırabilirim çünkü gece maks 1.5 saat uyuyor yeniden uyanıyor açlıktan uyanmadığına eminim
E

Elif S.

16 Temmuz 2025 19:21
6.5 aylığız.. 1-1,5 saat arayla gece boyu uyanıyoruz. bunların bir kısmında gaz çıkarmak için uyanıyor ama yine de emerek dalıyor, pışpışlama veya sallama kar etmiyor..

önerileri ben de bekliyorum 🙏 uyku eğitimi verecek kadar güçlü bulamı kendimi ben
E

Ebru Ö.

16 Temmuz 2025 19:24
Doğduğundan itibaren 9. Aya kadar emerek uyumasına müsade ettiğim bir bebeğim var. Buna müsade etmekten çok zorunluluk denebilir aslında yoksa kolumda saatlerce sallamak zorunda kaldığımı biliyorum sırf uyusun diye. Her bebek uyku eğitimini kabullenmek istemiyor. İlk önce rahatlayın sadece durumun sizin başınızdan geçmediğine dair kendinizi rahatlatın. Bebişinize uyku saatleri ayarlayıp ona göre uyku saatinden önce masaj veya duş yaptırabilirsiniz. Belkide sadece size ihtiyacı vardır öyle düşünün kokunuzun olduğu parçalar bırakın yanına. 1 buçuk saat asla kötü değil, benim bebeğim 45 dk uyuyordu . Diş zorlamaları da başlamış olabilir. Damaklarına parmak fırçasıyla masaj yapabilir, soğuk ıslak bez vererek onunla damaklarıyla oynamasına izin verebilirsiniz.
Z

Zeynep A. T.

16 Temmuz 2025 21:02
En uzun uyuduğu süre 1.5 saat bu yarım saatte sürebiliyor 50dkda gerçekten çok yoruluyorum artık internette gezen destekli uyuyan bebek uyanınca o desteği aramak istiyor yazılarından sonra emzirme olayını her uyandığında yapmasam mı diye düşünmeye başladım.. umarım bu bi süreçtir ve geçer
E

Ebru Ö.

16 Temmuz 2025 22:34
Aslında gördüğünüz yazı doğru uyuduğu şekli arar bebekler ve haliyle bu durum sizi yoruyor anlıyorum . Uykuya dalmakta zorluk çekiyor olabilir kendinize en uygun şekli uzun uzun arayarak hem sizin hem onun rahat edeceği şekilde bulun. Bu kolda sallamak, ayakta sallamak veya yattığı yerde pış pış olabilir. Gönül istiyor en sonuncusu olsun ama bunu bulabilmek için unutmayın 40-45 dk uyku yöntemini deneyin uyumadıysa 20 dk ara vererek kafanızı dağıtın sonra tekrar deneyin illa yorulacaktır . Biliyorum sizde yoruluyorsunuz ama onlar da bizlere muhtaçlar :)
B

Begüm E.

22 Temmuz 2025 20:24
Benimde kızım öyleydi bazen yarım saatte bile uyandığı olurdu ilk zamanlar omzumda uyutuyordum daha sonra emzirerek uyutmaya alıştırmaya çalıştım daha sonra yanına uzanarak pışpışlayarak uyutmaya şuan 8 aylık kararlı olun ve belli bir rutinde giderse uyanmaları azalıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir