Emerek Uyuma
106 görüntüleme
D
Derya B.
24 Mart 2026 10:48
Oğlum 7. Ayına girecek 4. Ayında meme reddi yaşadı bende uyku sersemliğiyle emiyor diye gece aldım yanıma sabaha kadar emzirdim. Birde hala üç kullanıyorum uç kullanıyorum uç olmadan almıyor. buna alıştı ve şuan sadece uçla emerek uyuyor gündüz uykuları da dahil. Sallamak falan asla işe yaramıyor beşikte yatmıyor sadece yanımda emerek uyumak istiyor üstelik gündüzde aynı meme ağzından çıkınca hemen uyanıyor. Böyle bi durum yaşayan var mı nasıl bıraktıracağım bilmiyorum.
B
Büşra K. ..
24 Mart 2026 11:19
Derya Hanım aynı durumdayız ben iki gündür bebek arabasında sallıyorum meme-uyku ilişkisini kesmek için işe yaradı gibi
D
Derya B.
24 Mart 2026 11:24
Derya Hanım aynı durumdayız ben iki gündür bebek arabasında sallıyorum meme-uyku ilişkisini kesmek için işe yaradı gibi
E
Esra K.
24 Mart 2026 11:38
Uyku saatlerini bir süre takip edin aynı zamanlarda uyuyorsa uyku saatinden 45 dk önce emzirin sonra uyutmaya çalışın kucağınızda 1-2 hafta zorlanırsınız ama sabredin oluyor
B
Büşra K. ..
24 Mart 2026 11:43
Bebek arabasında da duran bi çocuk değil daha doğrusu beni görünce kucağa gelmek istiyor kucağımdan inmiyor hiç ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Yükleniyor...