Emerek Uyuma
99 görüntüleme
K
Kübra Ç.
10 Ağustos 2025 08:23
Bebeğim 30 günlük sürekli memede uyuyor bırakınca da uyanıyor. Başka türlü uyumuyor. Bu hep böyle mi gider zamanla değişecek mi 🙃
C
Ceyda K.
10 Ağustos 2025 08:24
Benim bebeğim böyle değildi ama doktorlar bunun çok doğal ve normal bir süreç olduğunu söylüyor. Zamanla memeden ayrı uyumaya da alışacaktır muhtemelen.
A
Aycan K. Ü.
10 Ağustos 2025 08:43
Benim bebeğim 4 aylık hala devam ediyor bu memede uyuması. Hatta memede uyumaya o kadar alıştı ki bir iki emmeden sonra hemen uyuyor. Beslenemiyor gibi geliyor banada
K
Kübra Ç.
10 Ağustos 2025 08:51
Hadi ya benim beslenmesinden şüphem yok ama hep böyle mi uyuyacak diye merak ediyorum
G
Gülseren Ç.
10 Ağustos 2025 08:59
Benim bebeğimde 33 günlük memede biraz emdikten sonra uyuya kalıyor bırakıyorum yerine yatıyorum uyanıyor geri alıyorum devam ediyor döngü sürekli bu şekilde ama tam beslenemediği için sonrasında sağım yapıp vermek durumunda kalıyorum. Ne zaman tam emer ya da emecek mi merak ediyorum.. çünkü mama takviyeside veriyoruz bu durumda
L
Leyla E. A.
10 Ağustos 2025 17:03
Benım de aynı şekilde bi de sadece 3/4 dk emiyor geceleri uyuyor saat başı kalkıyor gündüz perişan haldeyim 7 saattir uyumuyor meme de duruyor emiyor bırakıyor uykuya dalıyor yerine bırakıyorum uyanıyor ağladım artık doyuyor mu doymuyor mu stresinden sağıp arada veriyorum bu sefer biberon istiyor meme ile kavga ediyor
S
Seçil D. C. ..
10 Ağustos 2025 17:07
Benimki de öyleydi. 10 aylık hala öyle. Memesiz uyumaya alıştırmaya çalışıyoruz.
K
Kübra Ç.
10 Ağustos 2025 17:08
Geçici bir süreç muhtemelen