Emeklerken Düşme

141 görüntüleme
Ayşe K. O.

Ayşe K. O.

18 Şubat 2026 22:46
Bebeğim 8 aylık emeklerken geriye doğru düştü, halıya çarptı kafasını. Başına gelen var mı? Biraz ağladı ama şimdi sakin. Böyle kötü tecrübesi olan var mı? Gözlemliyorum.
B

Buket ..

18 Şubat 2026 23:01
Halıya geldiyse ve yüksekten düşmediyse endişe etmenize gerek yok kusma gözlerde kayma şişlik aşırı uyku hali olursa götürün.

Benim bebeğimde her hafta o şekilde düşüyor arkasına bakarken yuvarlanıyor. Kötü tecrübem yok çok şükür Allah beterinden korusun ama en çok korktuğum şey geriye doğru düşerken ensesini bir yere vurması o yüzden ensesine gelebilecek şeylere dikkat ediyorum
Ayşe K. O.

Ayşe K. O.

18 Şubat 2026 23:09
Allahım herkesin bebeğini çocuğunu esirgesin
Ayşe K. O.

Ayşe K. O.

18 Şubat 2026 23:09
Çok üzüldüm ya
Fatma A. U.

Fatma A. U.

18 Şubat 2026 23:45
Benim kızımda geri geri emeklemeye çalışıyor önü bilmediği için geçenler de çenesi halıya denk geldi çok ağladı ama geçti çok şükür bişey olmaz merak etmeyin
Ayşe K. O.

Ayşe K. O.

18 Şubat 2026 23:50
Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim. Dileğim hiç sıkıntıyla karşılaşmayın
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Şubat 2026 00:37
Daha yeni başladınız ;) telaş etmeyin kendi boyundan yüksek bir yerden düşmediği sürece kusma gözlerde kayma vs yoksa (ki söylediğiniz tabloda pek imkan dahilinde değil) 1 aaat kadar uyumasın gözlem yapın yeterli daha adımlama kısmında ne düşmeler ne morluklar olacak düşe kalka büyüyorlar korkmayın
Ayşe K. O.

Ayşe K. O.

19 Şubat 2026 00:43
Allah razı olsun, güzel gönüllü anneler. İyi ki varsıınız.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir