Emeklemıyor
97 görüntüleme
B
Büşra E.
8 Ocak 2026 21:53
Bebegım suan 9 ay 12 gunluk hiç bir sekilde emekle istegi yok dönuyor ayaga kaldırdıgımda koltuk kenarında duruyor ufak tefek adım atıyor ama uzanırken kendi kendine oturamıyor ve tutunup ayaga kalkamıyor benım kaldırmamı istiyor bu normal mı yasayan var mı 🥺 üzülüyorum
G
Gamze
8 Ocak 2026 22:00
Bizimde aynı şekilde. Emekleme isteği yok. Biraz zorlanınca da hemen yatıveriyor. Ama doktorumuz emeklemek gelişim belirtisi değil dedi.
B
Büşra E.
8 Ocak 2026 22:03
Aynı durumdayım bir seyi almak istedigi zaman döne döne gidip alıyor ne yapacagımı sasırdım
T
Tuğba B. ..
8 Ocak 2026 22:11
Bizde 9 aylığız gitmek istediği her yere dönerek gidiyor emeklemeyi çok kafama takmıyorum açıkçası emeklemeden direktyürüyen bebekler var .oturma da daha dik oturma çalışmaları yapıyoruz az kaldı oturacak inşallah:))
M
Melek D.
8 Ocak 2026 22:26
Kızım hiç dönmedi. 1 yaşında emekledi. 1.5 yaşında yürüdü. Şuan oğlum 6 aylık. Hiç dönme yok.muhtemelen ablası gibi geç emekleyip yürüyecek
M
Melike M.
8 Ocak 2026 22:40
Her bebek emekleyecek diye bir kural yok.Emeklemek bir gelişim basamağı degil.Emeklemeden yürüyen bir çok bebek var.O yüzden endişelenmeyin ve sadece gözlemleyin bence.Bir kaç ay daha bekleyip yürüme çabası olmazsa doktora gidin.Ben bu şekilde yapardım. @Büşra Elmas
B
Büşra E.
9 Ocak 2026 06:11
@Tuğba Beyazgül dik oturma calışmasını nasıl yapıyorsunuz siz söyleyınce fark ettım benım bebegımınde ihtiyacı var sanırım
B
Büşra E.
9 Ocak 2026 06:39
@Melike Molla yürüme cabası var ayagı kaldırınca yurunmek istiyor guluyor mutlu olmuyor cok guzel dönuyorda ama emeklemek yok bi yerde emeklemek beynın iki tarafınıda calıştırır dıye okumuştum ama bilemiyorum
T
Tuğba B. ..
9 Ocak 2026 07:49
@Büşra Elmas arkasında oturuyorum dik bir şekilde oturtuyorum kollarımı çekiyorum önündeoyuncak oluyor düşene kadar tutmuyorum ama arkasındayım öyle öyle oturma dakikası uzadı