Emekleme Yürüme Yok Yuvarlanma

88 görüntüleme
Fatma N. İ. .

Fatma N. İ. ..

31 Mart 2026 10:43
Yaklaisk [6.aydan](6.aydan) beri yuvarlanıyor emekleme sıralama yok şuan 1 hafta sonra 1 yaşına gireceğiz 18e kadar normal dendi ama bielmedim ekstra birşey yapmam gerekirmi böyle olan varmı yazarsa sevinirim
T

Tuğba B. ..

31 Mart 2026 11:15
Aynıyız bizde 1 hafta sonra yaşjmıza gireceğiz her yere yuvarlanarak gidiyordu şimdi komando gibi sğrünmeye başladı ben ayağa kaldırdım artık koltuğa oyuncak koyup ayakta tutuyorum
Esra Ö. .

Esra Ö. ..

31 Mart 2026 11:53
Oğlumda emeklemedi direk yürüdü. Yürümesi de 1 yaş sonrası oldu. Emekleme gelişim basamağı değil bazı bebeklerde gerçekten geç ilerliyor. Mesela benimki 15 aylıkken emekledi 😂
T

Tuğba B. ..

31 Mart 2026 12:03
Esra Özbey
Oğlumda emeklemedi direk yürüdü. Yürümesi de 1 yaş sonrası oldu. Emekleme gelişim basamağı değil bazı bebeklerde gerçekten geç ilerliyor. Mesela benimki 15 aylıkken emekledi 😂
Evet 1 hafta yaşına girecek yeni sürünmeye başladı
Esra Ö. .

Esra Ö. ..

31 Mart 2026 12:04
Tuğba Beyazgül
Evet 1 hafta yaşına girecek yeni sürünmeye başladı
Normaldir sadece 18 aya kadar yürümezse bir uzmana danışmanınızı öneririm. Zaten 1 yaş kontrolünüz var doktorunuz değerlendirir
T

Tuğba B. ..

31 Mart 2026 12:09
Esra Özbey
Normaldir sadece 18 aya kadar yürümezse bir uzmana danışmanınızı öneririm. Zaten 1 yaş kontrolünüz var doktorunuz değerlendirir
Benim [3.çocuğum](3.çocuğum) diğer ikiside geç uürüdü o yüzden problem etmiyorım çevre zorbalıyor aslında. yoksa her bebeğin gelişimi farklı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir